top of page
Besneeuwde bergen

Verzorging speciaal voor de mannenhuid

Of je nou man of vrouw bent, een verzorgde huid staat iedereen goed. Op deze pagina vind je de behandelingen die perfect aansluiten bij jouw wensen..

about-02.jpg

Of je nou man of vrouw bent, een verzorgde huid staat iedereen goed. Bijna alle behandelingen op deze website zijn ook voor jou als man geschikt. Dus kijk vooral rond.

Toch vraagt de mannenhuid om een net iets andere benadering. Wist je bijvoorbeeld dat de huid van de man 15-25% dikker is dan de vrouwenhuid en ook meer transpireert? Ook liggen de bloedvaten dieper en maak je door het hormoon testosteron meer talg aan. Daar houd ik rekening mee. De mannenhuid bevat een hoog gehalte aan testosteron die bepalend is voor sommige fysiologische en psychologische factoren zoals grootte, gewicht en zelfs karakter van de huid.  De huid van een man bevat meer talgklieren die dubbel zoveel vet (sebum) produceren, waardoor die vetter en gevoeliger is voor onzuiverheden.

man ontharen.jpeg
wax benen man.jpeg
man gezicht.jpeg
man wenkbrauwen waxen.jpeg
Besneeuwde bergen

Scheerproblemen

De dagelijkse scheerbeurt doet continu een aanslag op de huidbarrière, welke de bescherming van uw huid is. Dat maakt de mannenhuid sneller geïrriteerd en gevoelig. We zien in de praktijk roodheden die hierdoor ontstaan en een huid die steeds gevoeliger wordt door dit dagelijkse ritueel. Zeker wanneer men nat scheert gebruikt men eigenlijk altijd zepen die de huid sterk uitdrogen. Hierdoor wordt de zuurgraad van de huid steeds verder uit balans gebracht, wat er uiteindelijk voor zorgt dat de huid haar beschermende functie nog maar slecht kan uitoefenen!


De dermatologische huidverbetering van Chris Farrell heeft hier een prima oplossing voor Linimed L, dit reinigt de huid uiterst zacht en zorgt er tevens voor dat de roodheden en ontstekingen snel afnemen. Als u dit eenmaal gewend bent wil u niets anders meer. Naast bovengenoemde voordelen verzorgt het de huid ook nog eens prima.

Voor elk huidtype is een geschikte behandeling beschikbaar.

Ontharen door middel van Waxen

waxing_men.jpg

Je wilt verzorgd en goed voor de dag komen. Daar horen geen ongewenste lichaamsharen bij. Een strakke baard, gladde borst en gladde rug zijn wensen die ik vaak hoor van mannen. In de zomer loop je vol zelfvertrouwen over het strand.

Alle algemene prijzen vind je op de waxpagina specifiek voor mannen.

Gezichtsbehandeling

about-02.jpg

De succesvolle zakenman is zich steeds meer bewust wat de hectiek van de dag aanricht. Tekenen van vermoeidheid en een fletse gelaatskleur geven alles behalve een energieke uitstraling. Er wordt veel gevraagd van de moderne man dus waarom niet af en toe een ‘short & clean’ behandeling? Bel of mail voor een afspraak.

CHRIS FARRELL producten voor mannen!

Producten die speciaal voor de mannenhuid op de markt worden gebracht zijn inhoudelijk gezien meestal niet specifiek anders. Ze bevatten ook geen speciale(re) werkstoffen of andere doseringen. De mannenhuid heeft (net als de vrouwenhuid) gewoon producten nodig die passen bij de huidconditie en het huidtype. Daarin zitten bij mannen onderling net zoveel verschillen als bij vrouwen. De meeste verzorgingsproducten zijn in principe gewoon geschikt voor zowel vrouwen als mannen.
Als u net als veel mannen niet zo gecharmeerd bent van geparfumeerde producten of vrouwelijk uitziende verpakkingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.​
en van je schouders en nekgebied.

Een mannenhuid heeft veel te verduren. Het is dan ook slim om regelmatig de huid goed te verzorgen

OVERZICHT VAN DE GEZICHTSBEHANDELINGEN

Keuze uit 3 behandelingen. Wat wil jij bereiken?

BASIC - SHORT & CLEAN

45  MINUTEN ..........€50,00

Deze behandeling bestaat uit een exfoliatie waarbij onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen worden verwijdert. Daarnaast krijgt de huid een extra boost door een verzorgend serum en masker.

ALL-IN-ONE

70  MINUTEN ..........€75,00

Alles van BASIC
+ massage van het gezicht, schouder en hoofdhuid.

ACNE/VETTE Huid

70  MINUTEN ..........€75,00

Reinigende behandeling, speciaal ontwikkeld voor de acne-huid. Ik werk met 'Minerale Therapie' producten Deze Therapie is o.a. voor de behandeling van acne of een anderszins onzuivere huid en zoals de naam al doet vermoeden is dit een huidtherapie op basis van mineralen. Het is een unieke huidverbeteringslijn op basis van diverse zee-algenextracten.

bottom of page