top of page
3197163B-2C56-451F-BA40-2DA1507FA46E-1980x1320_edited.jpg

ScKIN NUTRITION 

Sckin Nutrition is een merk dat zich toelegt op het creëren van hoogwaardige voedingssupplementen om de gezondheid van uw huid te ondersteunen. De producten zijn specifiek ontwikkeld om uw huid van binnenuit te voeden en te verzorgen. Sckin Nutrition begrijpt dat ware schoonheid begint met een gezonde huid. Daarom hebben ze een reeks innovatieve supplementen samengesteld die zijn ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren.

ScKIN Nutriton producten zitten vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica, en zijn gemaakt & gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. 

Een mooie huid van binnenuit!

Als je meer wilt bereiken met huidverzorging of je energieker en vitaler wil voelen zijn de supplementen van de ScKin Nutrition een waardevolle toevoeging. Voor een mooie gezonde huid is naast huidverzorging en gezonde voeding ondersteuning van binnen uit essentieel. Een aanvulling met suppletie is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Onze intensieve en drukke levensstijl vraagt om extra aandacht voor de binnenkant van ons lichaam.

Wilt u ScKIN Nutrition Huidvitaminen bestellen: stuur dan een email naar info@carpe-wellness.nl of laat een bericht achter via contact formulier op de website  , Whatsapp mag ook +31 6 27539229.

 

U kunt de producten ook afhalen in de praktijk, op afspraak wanner u dat uitkomt.

(dan hoeft U geen verzendkosten te betalen)

bottom of page