top of page
R (10).jfif

Waxsoorten 

Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer terug groeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

Carpe Wellness werkt alleen met de beste waxen; Lycon Precision Waxing, dé elite onder de professionele waxen.

0000212_hot-wax_450.jpeg

HOT WAX 

Klassieke crèmeformule en Gel formule 

De baanbrekende LYCON stripless hot waxes.

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm! (denk hierbij aan donshaartjes van 1 mm).
Deze sterke wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren vanaf 1 mm, op ieder deel van het gezicht of lichaam.

De hotwaxen van Lycon bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haar vrij aanvoelt.

0000210_lycojet-wax_450.jpeg

LYCOJET WAX 

Lycojet wax formule 

Lycojet Lavender (met rustgevende lavendel en kamille) en Desert Rose (exotisch rood met kalmerende Kamille en Roos) zijn zeer buigzaam en pijnloos , zijn het beide lage temperatuur waxen.

De senstionele en technologische unieke Jet wax als nabehandeling. Het wordt ook wel de 2e fase wax genoemd. Geen pincet meer nodig!

LycoJet verwijdert alle 1mm verfijnde donshaartjes, hardnekkige haartjes en haartjes die je niet met het blote oog ziet voor een langere haarvrije periode en een super zacht gevoel! De LycoJet is op basis van natuurlijke hars en bijenwas, de créme de lá créme onder de waxen.

0000214_strip-wax_450.jpeg

STRIP WAX 

Stripwax formule 

Lycon Strip Waxes worden superdun gebruikt, ze verwijderen kort haar, ze laten geen kleverig residu achter en zijn vrijwel pijnvrij! Deze harsen bevatten een speciale combinatie van natuurlijke aroma-ingrediënten voor extra grip, zodat zelfs haren vanaf 2 mm kunnen worden verwijderd.

bottom of page