top of page
R (10).jfif

Vragen over waxen 

R (11).jfif

Wanneer kan ik niet waxen?

Wax niet als u medicijnen slikt die de gevoeligheid van de huid beïnvloeden zoals Retin A, Accutane, Tetracycline of Glucolic Acid.

Stel ons op de hoogte als u diabetes heeft of een huidallergie.

Is waxen pijnlijk?

Natuurlijk zijn er een paar mindere momenten als de wax wordt weg getrokken. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Toch blijkt het achteraf altijd mee te vallen. Bij Carpe Wellness wordt er alles aan gedaan om u een zo prettig mogelijke ervaring te geven.

Kan ik waxen wanneer ik mijn menstruatie heb?

Wij waxen niet wanneer u uw menstratie heeft. Houd er wel rekening mee dat u tijdens deze tijd van de maand gevoeliger bent, Wij raden u dan ook aan om een week na de menstruatie te komen.

Vanaf welke leeftijd kan ik komen waxen?

Bij ons is iedereen welkom vanaf 16 jaar. Bent u jonger 16 dan vragen wij u de eerste keer altijd uw ouder of voogd mee te nemen naar de afspraak.

Bij toestemming is dit bij een vervolgafspraak niet meer nodig.

Wat is het verschil tussen waxen en harsen?

Waxen is een snelle en hygiënische manier van ontharen die veel minder pijnlijk is dan harsen. Bij de door ons gebruikte wax wordt er vooraf een olie op de huid aangebracht die ervoor zorgt dat de wax alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid, zoals dit bij de reguliere harssoorten wel het geval is.

Kan ik me laten waxen als ik zwanger ben?

Ja, graag waxen wij u nog tot een aantal dagen voor de uitgerekende datum.

bottom of page