Voet Therapieën

Revitaliserend Voet Ritual

Een kalmerende en revitaliserende behandeling voor pijnlijke, vermoeide voeten, beginnend met een voetreinigingsritueel gevolgd door een stimulerende scrub om dode huidcellen te verwijderen. Je voeten worden vervolgens gemasseerd met luxe voetolie, gevolgd door het aanbrengen van een verfrissende mentholpakking om de bloedsomloop te verbeteren. Uw voeten zijn zacht, soepel en gerevitaliseerd ...

50 min I € 39,50

Basic Pedicure Ritual

Deze behandeling is een onderhoudsverzorging. Een ontspannende verzorging die de conditie van je voeten krachtig aanpakt. De huid voelt uiterst zacht aan en de elasticiteit wordt verbeterd. Nagel en nagelriemverzorging. De gezondheid en hygiëne van uw mooie en frisse voeten blijft behouden. 

€ 25,- I Minder dan 6 weken

€ 30,- I Langer dan 6 weken

Deluxe Spa Voet Ritual

Kies uit verschillende heerlijke aroma's voor een buitengewone spa-ervaring.

Elke Spa pedicure omvat een zeezoutbad - scrub - moddermasker - massage - nagel en nagelriemverzorging en voetcrème als laatste zorg.

50 min I € 42,50

Eucalyptus Energy Boost - Gemaakt met etherische Eucalyptus olie. Ruikt absoluut geweldig, fris en schoon. Geniet van de geweldige genezende kracht van eucalyptus om ontspanning van spieren en gewrichten en een soepele ademhaling te bevorderen, fris en energiek.

Silky Milk - Een krachtig anti-verouderingsbehandeling waardoor de huid soepel en zijdezacht wordt. Het zit ook vol met vitamine A, D, E, essietiële eiwitten en antioxidanten.

Aanbevolen voor de droge tot zeer droge huid.

Gezwollen voeten? - Ocean Refresh - Verfrist en verkoelt de huid met algen en pepermuntextract! Zeewier-extract stimuleert de doorbloeding in de voeten.

Niet voor zwangere vrouwen!

Werken alle dagen? - Vitamine recharge - Laad je voeten op met vitamine C om beschadiging van de huid door vrije radicalen te vertragen, waardoor droge huid en rimpels verminderen.

Detox Time? - Groene thee wordt gebruikt om de uitdroging van de huid te verminderen. Het voorkomt ook vroegtijdige veroudering. 

Droge huid? - Lemon Quench - Lemon-bevat enzymen die helpen de huid te reinigen van dode huidcellen en spoelen gifstoffen weg.

Vernieuw je voeten? - Virgin olive sensation - 

Extra vierge olijfolie bevat vitamine A en E die helpt om de huid te herstellen en te vernieuwen van overmatige blootstelling aan de zon.

Stress? - Lavendel Relieve - heeft als voordeel dat het antiseptisch is en schimmelwerend, verminderd littekens en kan genezing versnellen. 

Callus Peeling Ritual

Calluspeeling verwijdert eeltplekken, scheurtjes en kloven, zonder het gebruik van een mes of een frees. U hebt direct een verbluffend resultaat. Het is een aangename en relaxerende behandeling die de voeten een uitzonderlijke zachtheid verleend.

Nagel en nagelriemverzorging.

45 min I € 35,-

Extra bij te boeken. 

voeten crème masker: + 5 euro

nagels lakken na behandeling: + 5 euro

nagellak verwijderen (geen gellak): + 2,50 euro

voetenscrub met warme doeken: + 5 euro

voetenbad met kruidenbadzout: + 5 euro

CARPE WELLNESS

Adres

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

KvK nr. 67939120

  • Facebook Social Icon

Openingstijden

Op afspraak tussen   9:00 en 22:00 uur

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness