top of page

Verkwikkende Wellness Massage voor rug, nek en schouders                    Prijs: €35,00    Verwentijd: 30 min.

Verkwikkende rugmassage incl. nek/schouder, zeer geschikt voor mensen met kantoorbaan en die last hebben van nek-/rugklachten. Reserveer nu je rugmassage!

Dit is een van de meest geboekte massages, omdat spanning en stress zich vaak ophopen in het gebied van de bovenrug, schouders en nek. Dus na afloop van deze verlichtende en doeltreffende massage is er hopelijk een last van je schouders gevallen.
  • Deze wellnessmassage met verkwikkende rug, nek en schoudermassage is gericht op ontspanning en het wegnemen van blokkades die klachten kunnen veroorzaken (vaak door o.a. verkeerde houding, veel werken aan een bureau met computer/tablet/laptop of door stress).
  • Het is niet voor niets dat we spreekwoorden gebruiken die in relatie staan met dit gebied: ‘teveel op de hals halen’ of een ‘grote last op de schouders dragen’.
 
  • Tijdens deze belevenis  worden knopen in de spieren weggewerkt en worden afvalstoffen afgevoerd. Tevens masseren we de verharde spieren soepel, wat je beweeglijkheid wordt bevorderd. Met als gevolg dat de spieren ontspannen, botten, pezen en weefsels flexibel blijven en lichamelijke pijn vermindert.
  • Ervaar de aandacht en rust tijdens deze massage. Creëer een moment om tot jezelf te komen, je lichaam te voelen, je gedachten los te laten en om te mogen ontspannen. Dit type massage is heel erg geschikt om regelmatig in te plannen om even tot rust te komen, te genieten waardoor het ontwikkelen van (pijn)klachten wordt voorkomen.
  • Door de stevige, maar toch ontspannende rugmassage inclusief schouder- en nekmassage, zorgen we ervoor dat je weer lekker in je vel zit!
  • Na een massage voel je je lichamelijk en geestelijk weer meer in balans.
 
Neem tijd voor jezelf!     
rug nek schouder massage.jfif
bottom of page