top of page
vegetal-banner.jpg

De Groene Revolutie waar je op hebt gewacht!

De echte technologische innovatie van CALLUSPEELING VEGETAL® is het innovatieve  Mavex Keratolytic Phytocomplex , ontwikkeld door Mavex laboratoria uit een oude formule op basis van planten uit de Zwitserse alpentraditie, gedurende meer dan 5 jaar onderzoek in nauwe samenwerking met podotherapeuten en universiteiten.

Het regelmatig gebruik van de crème thuis houdt de voeten goed gehydrateerd, zacht en beschermd, verhindert de vorming van eeltplekken en kloven terwijl de voeten steeds mooi en in goede gezondheid blijven.

DE RESULTATEN ZIJN INDRUKWEKKEND!

In slechts 15 minuten verwijdert CALLUSPEELING VEGETAL® zonder gebruik van messen of boren, voorzichtig gebarsten, harde en eeltige huid, waardoor de voeten heerlijk zacht en ongelooflijk licht aanvoelen.

voetimages.jpg

MAVEX BEHANDELING BASIC

 

...speciaal voor gestresseerde mensen om nieuwe energieën vrij te maken

Tijdens deze massage verwennen wij u met hoogwaardige aroma oliën.

Voelt u zich wel eens uitgeblust of vermoeid? Of heeft u last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is deze ontspannings-­massage zeker een aanrader. Maar ook wanneer u prima in uw vel zit en gewoon even heerlijk wilt ontspannen.

Ontspanning is goed voor de algehele gezondheid van zowel lichaam als geest. Het regelmatig ondergaan van relaxmassages kan dan ook een preventieve werking hebben op allerlei gezondheidsklachten. Een goede, rustgevende massage is geschikt voor iedereen die baat heeft bij een goede lichaamsverzorging.

LET OP: CALLUSPEELING® VEGETAL IS EEN PROFESSIONELE BEHANDELING DIE IS VOORBEHOUDEN AAN SCHOONHEIDSSPECIALISTEN EN PODOTHERAPEUTEN. HET KAN NIET WORDEN GEKOCHT DOOR EEN PARTICULIERE CONSUMENT.

MAVEX BEHANDELING BASIC

Met deze behandeling kun je de praktijk leren kennen en een heerlijke revitaliserende behandeling ervaren.

 

45 min | 29,00 euro

1. Kort voetbadje

2. Huidanalyse & Uitgebreide reiniging en peeling

3. Serum of Vitamine Ampul |  nek- en schoudermassage

4. Masker : gezichtsmasker aan gepast aan de conditie van de huid -

dit is geen masker voor huidverbetering (want dit moet langer op de huid blijven) 

5. Eindverzorging

delice-visage.jpg

Alleen Eeltpeeling

Calluspeeling®  is een zeer aangename en ontspannende behandeling, die de voet een nieuwe glans en een buitengewone zachtheid geeft. De behandeling wordt compleet gemaakt door het aanbrengen van de speciale Mavex crème: Foot Daily Care Cream.

In 30 min. heb je terug babyvoetjes.

(zonder scrub, masker)


Mavex-producten zijn vrij van parabenen, formaldehyde, minerale oliën of paraffine. Ze zijn geformuleerd met een synergetisch complex van plantenextracten van kruiden en alpenplanten, waaronder gentiaan, bosbes en spar.

callus images (4).jpg

30 min I € 28,50

bottom of page