top of page
Ontspanning
Binnenkort meer ...

Body Care Rituals

Geef je lichaam de aandacht die het verdient. Van buiten naar binnen en andersom. Onze lichaamsbehandelingen verzorgen en voeden je met het allerbeste wat de natuur te bieden heeft. De mediterraanse natuur welteverstaan. Een diep herstel van huid en onderhuidse weefsels en spieren is in onze professionele handen. Want wij zorgen ervoor dat de pure producten precies komen waar ze hun werk mogen doen. Dat voel je, dat merk je.

Ontspanning
Binnenkort meer ...

Body Care Rituals

Wat hier zo speciaal aan is, is dat er altijd een combinatie wordt gemaakt van lichamelijk, mentaal en emotioneel welbevinden. Een unieke aanpak die haar succes inmiddels bewezen heeft.
Bij CARPE WELLNESS geloven we heilig in dit samenspel: gezondheid is meer dan een fit lijf; je echt goed voelen komt in zicht als je de verbinding vindt tussen hoofd, hart en het hele fysieke systeem.... 
 

Lees meer
Welt_Kurland.jpg

Bestemming EMERALD

RELAXING HOT STONE LICHAAMSMASSAGE MET ORGANISCHE GROENE THEE

ZINNIGE REIS IN DE THEEPLANTAGES

Geef je lichaam een enorme boost met deze intens voedende behandeling. Sluit je ogen en droom weg… Je ligt heerlijk, voelt en ruikt de Frisse geur die je meeneemt naar China. Deze hydraterende schoonheidsinfusie is een zintuiglijke ervaring. Roze granieten hot stone om lichaamsspanning te verlichten. Pure verwennerij.

TUI NA INSPIRATIEMASSAGE

Voor een holistische aanpak van top tot teen

REIS

Ontsnappen en veranderen van omgeving

WELLNESS

Rust en ontspanning

BEAUTY

Gehydrateerde en fluweelzachte huid

INNERLIJKE BALANS CHAKRA TREATMENT

Mooie zonsondergang

HEF BLOKKADES OP EN LAAT JE ENERGIE WEER VRIJ STROMEN

Een vrije geest en een ontspannen lichaam zullen je helpen om jezelf te centreren. Licht geurende, pure chakra-oliën, energetische massagetechnieken en gericht gebruik van warme stenen op je energiecentra bevorderen een diepe ontspanning.

Ontdek een nieuw, diep gevoel van welzijn.

De massage heeft een afwisseling van langzame, lange bewegingen en diepe cirkelvormige bewegingen. De behandeling richt zich op diepe ontspanning en het in balans brengen van je chakra's en energiepunten.  Deze behandeling karaktiseert zich als een 'Gentle Touch':

zorgzaam, zacht, teder en liefdevol.

Rosa-Graf-Stappenplan-voor-de-perfecte-gezichtsreiniging-e1578304504410-960x559.jpg
45min - €59

+/- 50 MIN | € 70  -  enkel achterzijde

+/- 75 MIN | € 89  -  +gezicht en hoofd massage

GEEST ONTSPANNENDE AROMA MASSAGE

spa_conteudo_92555733961a65c1b94555.png

MEER DAN ALLEEN ONTSPANNEN MET EEN LEKKER GEURTJE....

Een ontspannende massage met een kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk vlak. De geur van geselecteerde biologische aromatische oliën en de zachte massagetechniek raken holistisch aan. Een multi-zintuiglijke behandeling die je spieren in balans brengt en de geest ontspant.

Voor wie?

Een aroma massage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, vermoeidheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, algemene stressklachten of spier- en gewrichtsklachten.

 

Maar ook wanneer je gewoon eens fijn wilt ontspannen is aromamassage zeker een aanrader.

 

Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren.

Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

+/- 50 MIN | € 70  

AN SHEN ONTSPANNINGS MASSAGE 

spa_conteudo_92555733961a65c1b94555.png

BETEKEND 'GEESTELIJKE BALANS' ....

An Shen massage is een combinatie van Chinese acupressuur en Westerse massagetechnieken. Acupressuur stimuleert de reflexen van de drukpunten dicht onder de huid en daarmee ook de organen waarmee ze in verbinding staan.

Dit heeft een positieve invloed op het natuurlijk evenwicht van lichaam en geest.

Deze unieke behandelmethode met een buitengewone massage laat spanningen in het hoofd-, nek- en schoudergebied soepel los. Diep contact en een gemoduleerde individuele behandeltechniek zorgen voor een aangename ontspanning en een uitschakeling van de stress van alledag. De microcirculatie wordt gestimuleerd, bloedvaten, zintuigen en zenuwen worden versterkt.

De Westerse gebruikte technieken zijn puur ontspanningsgrepen. Ze worden zacht en in heel rustig tempo uitgevoerd.

  • Het vermindert mentale spanning, stress en depressies.

  • Het geeft een gunstige invloed op de doorbloeding en elasticiteit van de huid.

  • Het verbeterd de bloedcirculatie en dus de zuurstoftoevoer, waardoor het lichaam makkelijker in balans komt en energieker wordt.

  • Het is een heerlijke massage om te ontspannen en tot rust te komen.

  • Heerlijke anti-stress behandeling van de rug en schouders. De huid wordt voorbereid met een scrub van de rug en nadien werkt de pure Dode Zee modder in op pijnlijke spieren en gewrichten en herstelt, hydrateert en zuivert de huid.

+/- 60 MIN | € 77,50   (met verwarmende rugpakking)

bottom of page