Wooden Hut
LICHAAMSVERZORGINGEN 
WANNEER WE ONTSPANNEN, ADEMEN WE DIEPER, WORDEN DE LYMFE- EN ZENUWSTELSELS VERSTERKT. ERVAAR EEN VERANDERING IN HOE JE ERUIT ZIET EN VOELT. 

Ontsnap even volledig aan het drukke leven en geniet van de ultieme ontspanning van een lichaamsbehandeling. Uv-straling, uitlaatgassen, centrale verwarming en een gejaagde levensstijl hebben invloed op u lichaam en hoe u zich voelt. Onze lichaamsbehandelingen bieden, naast ontspanning en verwenning, de mogelijkheid van een verbeterde huid conditie en een vermindering van stress en  spier- en gewrichtsklachten. ook hebben wij een pakking die ideaal is voor tijdens de zwangerschap. 

Ontdek zelf welke behandeling het beste bij u past.

WORLD JOURNEY 

Spa lichaamsverzorgingen van over de gehele wereld...

De behandeling omvat peeling en ontspannende olie-lotion massage met heerlijke geuren.

GAOXING Ritueel

 +/-40 min - 32,50 euro

Beleef pure geluksmomenten

Ontsnap in de wereld van holistische behandelingsconcepten: prachtige Aziatische ingrediënten zoals jasmijn, lychee en perilla-olie helpen de geest te ontspannen terwijl het lichaam nieuwe energie opdoet tijdens de schuim-peeling en de massage met gesmolten GĀOXÌNG Body Cream die volgt. De huid wordt zacht voor een blijvende herinnering aan deze wellness-vakantie in het land van de rijzende zon.

Aziatische sensualiteit met ingrediënten uit het Verre Oosten.

MAGICO Ritueel

 +/-40 min - 32,50 euro

Magie voor je welzijn

De schuim-peeling uitgevoerd met bevochtigde massagehandschoenen geeft een gevoel van tropische frisheid en een eerste massage-ervaring. Het regenwoudgevoel wordt versterkt door de warme / koele olie- en lotion-massage die volgt. Body Release Massage Oil geeft MÁGICO Body Lotion de noodzakelijke consistentie voor massage en wordt tijdens de vloeiende bewegingen volledig in de huid opgenomen.

Açaí-bessen met een antio-oxiderende werking, tonifiërende mimosa uit Brazilië, intens hydraterende cupuaçu-boter en mate-extract, die vroegtijdige veroudering tegengaan, 

MANARU Ritueel

 +/-40 min - 32,50 euro

De tropische vorm van pure schoonheid

MANARŪ is de hemelse spa-lichaamsverzorging die de huid zachtjes kalmeert, verwent met aangename verfrissing en tegelijkertijd een gevoel van puur welzijn geeft. Voor natuurlijke schoonheid in een puur tropische vorm. Witte orchideeën kunnen cel-vernieuwing stimuleren, waardevolle mono-olie kalmeert en hydrateert de huid en fijn hibiscusextract heeft een verfijnend en vochtbindend effect. Voor een energiek South Sea-gevoel bij elke toepassing.

Jezelf laten gaan en gewoon genieten van het moment. Een snelle ontsnapping in het welzijn. Een intense peeling van het lichaam gevolgd door een ontspannende massage waardoor de geest en het lichaam diep kunnen rusten. 

RAHIMA Ritueel

 +/-40 min - 32,50 euro

Oorsprong van pure schoonheid

RAHIMA is de energetische spa-lichaamsverzorging voor revitalisatie en tederheid. De intensief voedende combinatie van actieve ingrediënten met marula-olie, rode tulpenboom en blauwe lotus-extract zorgt voor vocht en heeft een antioxiderende werking. Tegelijkertijd bevordert het de bloedcirculatie en vitaliseert het, brengt het de lipidenbalans in evenwicht en revitaliseert het de huid.

Een snelle ontsnapping die even krachtig en ritmisch is als het avontuur dat Afrika is. Het reinigingsborstel met zachte borstelschuim stimuleert zachtjes de bloedstroom. De massage verwent het lichaam met mango, marula, rode tulpenboombloesems en blauwe lotusbloesems. Ontdaan van alledaagse zorgen, kan het lichaam ontspannen en voelt de huid zacht aan.

KURLAND "Power of nature"

Ervaar de weldaad van een full body scrub op basis van natuurlijke kruiden in combinatie met atlantisch zeezout. De actieve ingrediënten waaronder urea pura, bolus alba, kruiden en heerlijke oliën zijn een must voor het lichaam. Magnesium, bromelaïne, co-enzyme Q10, Vit A ... allemaal heilzame stoffen voor een gezonde huid! 

Bij deze behandeling rust je 20 min op het MEDI HYDRA SPA warme waterbed.

SPA ONTDEKKING

 +/-60 min - 42,50 euro

Dit mag je verwachten:

- Samenstellen en ontdekken van de Kurland ingrediënten voor de bodyscrub

- Voetbad ritueel met voetenscrub en massage

- Lichaam-scrub “à la carte” met kruiden naar uw keuze (aangepast aan uw huid)

Keuze uit:

rozen of lavendel  - coffee break - chocolade - wijntherapie - Alpenkruiden of Aziatische kruiden

PUUR THALASSO

 +/-90 min - 62,00 euro

Algen bevatten een hoge dosis aan mineralen, eiwitten en enzymen ze maken de huid zacht en stevig. Algenextracten gaan zeer intens zuiveren, detoxen en hydrateren. Zowel de gevoelige als geïrriteerde huid krijgen de perfecte verzorging bij dit wellness arrangement!

Dit mag je verwachten:

- Full body scrub op basis van fijne korrel en algen-mix

- Full body pakking rijk aan mineralen

- Gelaat- en hoofdhuidmassage met de juiste olie-mix

- Lichaamsmassage met druivenpit-olie

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.