GEZICHTS - & HOOFDMASSAGE 

STIMULEERT DE BLOEDSOMLOOP EN ONTSPANT DE SPIEREN

Geef je over aan een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn & stijfheid en zorgt dat stress afneemt. Je uitstraling wordt zachter en je ziet er jonger uit. Daarnaast kan het ook helpen bij hoofdpijn of vermoeidheid. Precies waar je aan toe bent! 

Je gezicht is het deel van je lichaam waar letterlijk het meest tegenaan wordt gekeken. Het laat zien hoe het met je gezondheid is, welke emoties je hebt en wat je denkt. Vooral rond de ogen, mond en langs de kaaklijn is stress en spanning goed te zien.

Moe en uitgeblust of gewoon even je hoofd leegmaken? Dan is een gezicht- en hoofdmassage de perfecte manier! De massage stimuleert de bloedsomloop en ontspant de spieren. Het heeft een positieve invloed op de ademhaling, spijsvertering, het zenuwstelsel en het geheugen. Door regelmatig te masseren krijgt het gezicht minder rimpels. 

Met infraroodlamp.
SOLO VOOR DE VOETEN

 

DE IDEALE MASSAGE NA EEN DRUKKE DAG VOOR JOU BENEN EN VOETEN

Een ontspannende combinatie van voetbad, peeling en rustgevende voet- en beenmassage.

Geniet van de heilzame massagegrepen tijdens uw voet- en beenmassage en drijf gewoon op een wolk van ontspanning.

RUG, SCHOUDERS, NEK & HOOFDMASSAGE 

GERICHT OP HET SNEL WEGNEMEN VAN STRESS EN SPANNING.

Deze anti-stress massage is een ontspanningsmassage die zich concentreert op de rug, schouders, nek en het hoofd, de plekken waar stress zich vaak manifesteert. Tijdens de massage worden de spieren in dit gebied weer los en soepel gemasseerd. Zo herstelt zich de balans tussen lichaam en geest waardoor stress en spanningen worden weggenomen en je binnen korte tijd weer lekker in je vel zit.

Probleemzones (vastzittende spieren/knopen) worden extra aangepakt. Deze massage wordt dus aan uw persoonlijke wensen aangepast. Hier wordt gebruik gemaakt van de infraroodlamp om de spieren te verwarmen en ontspannen.

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.