top of page

Korte behandelingen

In een wereld waar alles moet, maar jij toch op zoek bent naar een 'ME - TIME' moment. Eén die niet te lang duurt, want je kan niet gemist worden? Volgende behandelingen kunnen van toepassing zijn naargelang je huidconditie.

serum.jpeg

Onze Behandelingen na analyse :

QUICK REFRESH TREATMENT

45  MINUTEN

Bij deze behandeling leert u kennismaken met de producten waarbij u een complete gezichtsreinigings behandeling indergaat.

Poriëndiepe reiniging van de huid. De huid voelt merkbaar frisser aan en helpt ontstekingen te verlichten en te kalmeren, beschermt tegen schadelijke omgevingsinvloeden en biedt een optimale voorbereiding op de daaropvolgende verzorgigng.

Voorreiniging -  Huidanalyse -  Reiniging -  Ozon verdamper - Reining/Peeling - Gezichtsmassage - Masker - Dag-/Nachtcrème

Clear Skin (Teenager tot 20 jaar)   +/- 45 min

Schoonheidsverzorging Clean  +/- 45 min

THALASSO TREATMENT

45  MINUTEN

Is een verfrissende en revitaliserende gezichts behandeling met een hydraterend en energiek masker op basis van algen. Hun buitengewoon hoge oppervlakteactiviteit bindt verontreinigende stoffen en huidafzettingen die leiden tot huidonzuiverheden. Het heeft ook een diep reinigend en ontstekingsremmend effect.

Huidanalyse -  Reiniging -  Dieptereiniging (eventeelOzon verdamper) - Oceanic Algae Scrub - Masker - Gezichtsmassage - Dag-/ Nachtcrème

Gezichtsverzorging   +/- 45 min

bottom of page