top of page
holistic beauty.jfif

RELAX  'Aroma' - De kracht van de natuur!

Wil je even helemaal tot rust komen en lekker relaxen?

D
an is de RELAX aromatische gezichtsbehandeling iets voor jou.
De ontspannende behandeling die je huid en geest nieuwe veerkracht geeft, hierbij wordt er met 100% etherische oliën en plantenconcentraten gewerkt, bestaande uit extracten van bloemen en planten die speciaal op uw huid worden afgestemd en manueel worden in de huid worden gemasseerd. Met een maximaal gehydrateerde huid voelt je gezicht direct een stuk prettiger aan.
Relax_Emotion_Kurland.jpg
De behandeling bestaat uit een heerlijke geurreis, waarmee het relaxen gelijk goed begint. We reinigen je huid en vertroetelen het daarna met een ontspannende gezichtsmassage met heerlijke warme aromatische olie. Een zacht masker die speciaal wordt afgestemd op uw huid is intens voedend en verzorgend.  Met een oogcrème en een dag- of nachtverzorging ben je weer helemaal zen. 

Deze behandeling wordt natuurlijk op maat afgestemd op huidconditie en seizoenen.

NATURE  - De weldaad van etherische oliën en ontspanning!

In deze behandeling wordt uw huid opnieuw in balans gebracht door het gebruik van een combinatie van bijzondere etherische oliën, bloemenwaters en hoogwaardige producten. Door de uitgebreide maskers, pakking en massages komt u helemaal tot rust en zal de vermoeidheid van de huid verdwijnen.
De huid krijgt een flinke boost en een stralende tint. Uw huid voelt ontspannen en uitgerust aan.


Puur verwennerij van tot tot teen!
lichaam massage.jpg
De behandeling begint met een verwarmend voetbad met Dode Zee-badzout of magnesiumvlokken en etherische alpine olie. Na een voetmassage reinigen we je huid en vertroetelen het daarna met een ontspannende gezichtsmassage met heerlijke warme aromatische olie. Tijdens een kleimasker krijg je een decolleté pakking en een hoofdhuidmassage. Bij deze ontspannende behandeling krijg je een arm-, handmassage. Na het gezichtsmasker mag je genieten van een gezicht-, hals- en decolletémassage. We sluiten deze behandeling af met een oogcrème en een op de huid afgestemde crème. 

Deze behandeling wordt natuurlijk op maat afgestemd op huidconditie en seizoenen.

GEZICHT, NEK- en HOOFD Massage - Indiase massage

Diepontspannende, energetische massage van het hoofd, de hoofdhuid, het gezicht, de nek en schouders. Is bij uitstek voor het tot rust komen in geval van overbelasting op het werk of thuis.

Een gezichtsmassage is immers een wondermiddel tegen stress en spanningen waardoor hoofdpijn en migraine voelbaar afnemen. Bij concentratieproblemen of nervositeit door stress is deze vorm van massage, ook wel 'Indiase massage' genoemd een uitkomst. Veel klanten omschrijven de massage als 'bevrijdend', en dat is precies waarvoor deze massage is bedoeld: bevrijden van spanning in het hoofd, het afvoeren van stress en afvalstoffen.

Bij de 60 min
wordt er ook een masker in de huid gemasseerd + verwarmde oliestroom op het voorhoofd zachtjes gegoten dat zeer kalmerend voor de geest en zintuigen is.

 
gezichts- en hoofdhuidmassage.jpg
Wat doet een gezichtsmassage met je:
 
 • Kalmeert het zenuwstelsel door het afvoeren van stress
 • Het lymfestelsel wordt geactiveerd, afvalstoffen worden afgevoerd
 • Spierknopen worden losgemaakt
 • Wegnemen van spanningshoofdpijn, vermoeidheid van de ogen en verstopte neus
 • Verlichten van stijfheid en pijn in de spieren van het gezicht, nek, bovenrug en schouders
 • Verbeteren van de beweeglijkheid van de hals
 • Stimuleert de zuurstofopnamen in de huidlagen
 • Verbeterd de algehele circulatie in het hoofd
 • Verstevigt en verfrist de huid van gezicht en nek
 • Berbeterd het concentratievermogen
 • Verlicht verschillende vormen van hoofdpijn
Aangewezen bij:
Hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, vermoeidheid of migraine
bottom of page