top of page
ONTSPANNENDE GEZICHTSRITUELEN
-- Huidverzorging --
Ontspannende gezichtsrituelen met rijke stoffen herstellen de frisse look van de huid. De combinatie van massage en gezichtsverzorging met natuurlijke verzorgingspreparaten kalmeert de huid, vertraagt verouderingsprocessen, verbetert de huidtint en remt rimpelvorming.
Hoofdmassage werkt zeer ontspannend, kalmeert onze geest, elimineert effectief stress, spierspanning, vermoeidheid, slapeloosheid en hoofdpijn. Rituals zijn geschikt voor alle huidtypes..zonder huidproblemen

Anti-aging en Stevigheid

Onze huid is in staat om zichzelf te vernieuwen en te regenereren via haar eigen stamcellen. Maar in de loop der jaren worden onze stamcellen moe.  De Cell Cream verzorgingslijn is de verjongende remedie voor vermoeide, gestreste huid en rimpels. Het activeert celregeneratie voor meer vitaliteit en weerstand tegen schadelijke omgevingsinvloeden. Versterkte stamcellen kunnen onze huid sneller vernieuwen en er weer frisser, gladder en jonger uit laten zien. 
stamcel verzorging.jfif
Het resultaat van een Cell Cream behandeling:
  • gevitaliseerde celproductie,

  • gladder huidoppervlak,

  • stralende teint,

  • gereguleerde hydratatie,

  • merkbaar verjongingseffect,

  • resistente, gezonde huid,

  • jonger uiterlijk.

Uitstraling en Hydratatie

De huid op je gezicht is dof en mist uitstraling? Om je teint op te fleuren en je huid te hydrateren, geniet je van gezichts-massagebehandelingen die de textuur van de huid hydrateren, regenereren, tonifiëren en gladder maken. Deze behandelingen zijn perfect in geval van vermoeidheid, intense stress of voor een geweldige kans om een shot hydratatie en uitstraling aan je gezicht te bieden.
Thalasso_Maske_Kurland (1).jpg
Algenmasker: Thalasso Mare Basic Sculpting
Stevige huid door de kracht van algen dat is wat Thalasso Mare Basic Sculpting belooft. Het masker bevat de waardevolle extracten van bruine en spirulina algen. Ze hebben een weefsel-verstrakkende en hydraterende werking.  
Het verstevigende en verfrissende resultaat is direct zichtbaar en merkbaar.

Zuiverheid en Detox

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.
stamcel verzorging.jfif
Onze huid is in staat om zichzelf te vernieuwen en te regenereren via haar eigen stamcellen. Maar in de loop der jaren worden onze stamcellen moe. Omgevingsinvloeden en het natuurlijke verouderingsproces belemmeren de regeneratie. De Cell Cream verzorgingslijn is de verjongende remedie voor vermoeide, gestreste huid en rimpels. Het activeert celregeneratie voor meer vitaliteit en weerstand tegen schadelijke omgevingsinvloeden. Versterkte stamcellen kunnen onze huid sneller vernieuwen en er weer frisser, gladder en jonger uit laten zien. 
bottom of page