GEZICHTSVERZORGING

Verjonging en Anti-Aging

HYALURONIC  Gezichtsbehandeling  + 35j.

Verhelderende en verjongende behandeling met provitamine C.

Bij het ouder worden is de huid minder in staat hyaluronzuur aan te maken, een zeer belangrijke stof voor een stevige, gehydrateerde huid. Daardoor ontstaan er rimpels en wordt de huid dunner.

 

Deze verzorging, een oplossing ter bestrijding van rimpels verijkt met hyaluronzuur, vult bestaande rimpels op en corrigeert deze dankrij de werking van een professioneel dubbelmasker. .

 

Vanaf de eerste behandeling lijkt de huid al jonger en gladder. De teint straalt van jeugdigheid.

75 min.
60,00 euro

CLEAR EXPERT Gezichtsbehandeling

Aangezien een heldere, egale teint, vrij van pigmentvlekken, een wens is voor veel vrouwen, heeft Thalgo de rode alg Palmaria Palmata gecombineerd met een plantenduo om op alle niveaus van melanogenese te werken, een huidmechanisme dat verantwoordelijk is voor hyperpigmentatie.

De externe en interne omgeving (hormonale veranderingen, de leeftijd, seizoenen, zon, luchtvervuiling...) laat de huid zijn glans, stevigheid en frisheid verliezen. Het is niet langer zo flexibel, stralend en helder. Dit uniek verhelderend en verjongend programma herstelt de helderheid van de huid en helpt verkleuring verminderen of elimineren.

Indicatie: deze behandeling is bedoeld voor huidverzorging met verkleuring door de zon, ouderdomsvlekken en zwangerschap veroorzaakte anticonceptiepillen.

Contra indicaties: allergisch voor ingrediënten in preparaten, huid met acné.

55 min.
58,50 euro

LIPID RICH Gezichtsbehandeling

Een rijk masker met botanische oliën en vetzuren die de huid herstelt de natuurlijke huidbarrière en hydrateert de meest droge huid. Met zachte masserende bewegingen wordt het masker op de huid aangebracht. De rijke natuurlijke lipiden van Afrikaanse shea butter en de voedende jojoba-olie verzachten de huid, verminderen de fijne lijntjes en hydrateren de huid. De rozemarijnolie herstelt de huid op een natuurlijke manier.

 

Alle huidtypen - uitzondering van de vette huid, de acnehuid en de gevoelige huid.

Hoofdingrediënten: Sheaboter, Jojoba-olie en Rozemarijnolie.

Voor een soepele en zachtere huid.

60 min.
55,00 euro

VITA GEL Gezichtsbehandeling

De behandeling bestaat uit een huid verjongend gelmasker dat rijk is aan werkstoffen, zoals: alfa-hydroxyzuren en peptiden om de huid zichtbaar gladder en strakker te maken. Het melkzuur gecombineerd met citroenzuur verfijnen de huidstructuur en het collageen in de huid wordt extra gestimuleerd. Het is een prima behandeling om de veroudering tegen te gaan.

Geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid.

Hoofdingrediënten: Pentapeptide-3, AHA’s, Resurrection Plant.

Maakt de huidstructuur glad en egaliseert de huidteint.

70 min.
58,50 euro

CARPE WELLNESS

Adres

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

KvK nr. 67939120

  • Facebook Social Icon

Openingstijden

Op afspraak tussen   9:00 en 22:00 uur

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness