top of page

VERWENNERIJ VOOR LICHAAM & GELAAT

Permanent-Contour-bij-Medoc-in-Poperinge (1)_edited.jpg

Wat is Permanent Contour?  

Permanent Contour is een kruidenstempelmassage met stoom. Het is een deugddoende behandeling waardoor je zowel lichamelijk als mentaal volledig tot rust komt.

Voordelen van deze RELAXERENDE BEHANDELINGEN

Geniet van een totaalbeleving waardoor je ontspannen buiten stapt.

aromatherapymassage.jpg

Hoe verloopt de behandeling?  

We starten de behandeling met een gelaatsverzorging met producten aangepast aan uw huidconditie en noden..

  • Voor de permanent contour gelaat krijg je trouwens ook een volledige gelaatsverzorging: een reiniging, zachte peeling, masker en natuurlijk de massage met onze kruidenstempels.

Daarna verzorgen we uw gelaat met een permanent contourbehandeling: een manuele massage icm de kruidenstempelmassage. Deze uiterst relaxerende kruidenstempel-massage maakt onderliggende blokkades vrij en laat de energie in het lichaam weer stromen. Het is een combinatie van warme olie, stoom en kruidenstempels. De stempels worden gevuld met kruiden uit Oostenrijk die net voor bloeitijd worden geoogst zodat ze over hun volle aroma beschikken.

Deze unieke massage wordt uitgevoerd bij een constante stoom van 48 gr waarbij de actieve ingrediënten in de diepere huidlagen dringen.

Thalasso_Maske_Kurland.jpg

Veel gestelde vragen over Permanent Contour  

De uiterst relaxerende kruidenstempel massage maakt onderliggende blokkades vrij en laat de energie in het lichaam weer stromen.

Het werkt heerlijk ontspannend en bevordert je bloedcirculatie.

OIP (21).jpeg

Even alles loslaten & aandacht voor jezelf

Kom je ook graag genieten?

bottom of page