Ontspanning gezichtstherapieën.

Vandaag de dag biedt Kurland Spa je de energie die je nodig hebt om je verdediging te stimuleren en fysieke en mentale verheffing te bereiken. In een unieke omgeving , een rustige sfeer, kan je je hoofd ontladen, ontgiften en je geest is ontspannen door de vermoeidheid van de dag of de verplichtingen die volgen.

50 min I € 40,50

Aromatiek - Gezichtstherapie

Een ontspannende gezichtsbehandeling aangepast aan je huid met de genezende kracht van essentiële oliën voor aromatherapie voor huid en ziel.

Een behandeling die vanaf het eerste moment je zal helpen om volledig te ontspannen.

Na een massage hoofd, nek- en schouders vermindert de spanning en begint het reinigingsproces met een aangename reiniging vol kruideningrediënten. 

Ook worden de voeten met warme olie gemasseerd om daarna te rusten in warme slofjes. 

 

Het spel met geuren gaat verder met een vitaliserende gezichtsmassage. 

Meditatie  Gezichtstherapie

Een diepe meditatie gezichtsritueel. 

Tijdens ons ritueel  zuiveren we de geest van negatieve gedachten door een oliestroom op het voorhoofd voor de shakra en nodigen we je uit voor een speciale, geurrijke reis. Na de ontspannende klanken en het ruisen van de zee gebruiken we een klankschaal om op de chakra's door het lichaam te werken en vervolgens alle spanning te verlichten door een gezichts- en hoofdmassage. Nadat de eerste aanraking het lichaam aangenaam heeft ontspannen, geven we je een ervaring vol geuren en geluiden. Tijdens de behandeling worden ook je voeten met warme olie gemasseerd. 

Daarna word je ondergedompeld in een andere wereld en geniet je van een reinigende en verstevigende gezichtsmassage met een combinatie van aromatische oliën. 

50 min I € 42,50

CARPE WELLNESS

Adres

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

KvK nr. 67939120

  • Facebook Social Icon

Openingstijden

Op afspraak tussen   9:00 en 22:00 uur

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness