THERAPEUTISCHE OLIE MASSAGE 

Met onze therapeutische olie massage ontsnap je even uit de dagelijkse routine en kun je ontspannen. Deze massage is een mildere vorm van de traditionele Thai massage. Hierbij maken we gebruik van drukpunt massage, effleurage en etherische oliën. De combinatie drukpunt massage en de kracht van de oliën kunnen zeer effectief en bevorderend voor het zelfhelende proces in uw lichaam zijn. De werkzame stoffen in de etherische oliën kunnen onder andere: de doorbloeding verbeteren, de spieren ontspannen en daardoor de stress te verminderen en de huid voeden en verzachten. 

De warme oliemassage biedt onmiddellijke verlichting op het moment dat de verwarmde olie over het lichaam wordt gewreven. De warmte van de olie zet spierweefsel uit en verdiept de rustgevende impact van elke zachte kneed. 

De achterzijde van het lichaam wordt gemasseerd.
Het gehele lichaam wordt gemasseerd.
ZWEEDSE MASSAGE OF SUPER RELAX AROMA MASSAGE 

De Zweedse massage, of ook wel lichaamsmassage genoemd, is de klassieke zachtere vorm van massage, die vooral gericht is op het soepel maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid. De massage heeft tegelijkertijd een ontspannende werking. Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied kunnen verminderen.

 

In combinatie met een energetische massagevorm en 100% therapeutische etherische oliën, krijg je de super relax aroma massage. De oliën werken op fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel niveau en zijn dus de ideale partner om beneden genoemde effecten te stimuleren. Als je moest kiezen tussen zacht, medium en stevig, dan is dit de zacht tot medium vorm.

Aroma massage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene spierpijn en stressklachten. Maar ook wanneer je gewoon eens fijn wilt ontspannen is aroma massage zeker een aanrader.

 

"De weg naar gezondheid is elke dag een aromatisch bad en een geurige massage."

Hippocrates

Het gehele lichaam wordt gemasseerd + hoofdmassage en warm kompres.
Het gehele lichaam wordt gemasseerd + gezicht / hoofdmassage en warm kompres
+ korte klankschaalsessie als afsluiter
ANTI - STRESS BEHANDELING (Wellness behandeling) 

Een 90 minuten durende vakantie in een drukke agenda!

Deze lichaamsbehandeling is volledig gericht op het ontspannen van lichaam en geest.

Deze behandeling is perfect voor iedereen die even helemaal wil ontspannen en tot rust wil komen. De focus van de behandeling met deze waardevolle aromatische oliën van Kurland is het loslaten van spanning en blokkades, die vaak worden veroorzaakt door traumatische ervaringen, stress, werk of het dagelijks leven, maar ook door een verkeerde houding.

Wat mag je verwachten?

- we starten met een ontspannend voetmassage bad en een lekker kopje Alpenkruiden thee

- Vervolgens neemt u plaats op een (verwarmde) behandeltafel waar u een intensieve rug peeling krijgt voor een super gladde en zachte

  huid

- de rug wordt hierna gemasseerd (ong. 20 min.) met een (verwarmde) aromatische olie

- hierna draait u zich om en worden uw voeten ingesmeerd met een speciaal voetmasker en vervolgens lekker warm ingepakt

- daarna gaan we verder met uw gezicht; een reiniging, peeling , warme aromatische kompressen en vervolgens een uitgebreide gelaat,

  hals, decolleté, hals, nek-en hoofdhuidmassage met een heerlijk geurende (warme) olie

- daarna wordt er een hydraterend en voedend masker aangebracht (afhankelijk van uw huidtype) 

- tijdens dit masker nemen we de voeten nog eens lekker onder handen met een ontspannende voetmassage

---> hier wordt niet uitgebreid met oa., harsen of epileren, omdat bij deze behandeling de nadruk juist ligt op alleen maar ONTSPANNEN!​

VUUR - WATER - AARDE - LUCHT

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.