top of page

Boyzilian wax

Veel mannen verkiezen inmiddels een boyzilian wax boven het scheren van de schaamstreek. Op dezelfde manier als het harsen van de genitaliën van een vrouw, wordt middels het aanbrengen van een (warme) wax het haar verwijderd op en rondom de schaamstreek. Al naar gelang wat de wensen zijn, wordt het haar op balzak, scrotum, penis en perineum weg geharst. Het is een manier van ontharen van de man om voor een langere periode de intieme delen een fris en schoon aangezicht te geven.

 

Het uitvoeren van een men's wax wordt nog in weinig beauty en wax salon's uitgevoerd. De reden hiervan is dat het een specialistische techniek is. Veel schoonheidssalon's zijn gericht op beauty behandelingen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN BOYZILIAN WAX.

Veel mannen zoeken een waxsalon omdat het harsen van de mannelijke intieme zone een specialistische klus is.  De voordelen van het waxen zit hem overigens niet alleen in de tijd die het vergt om de schaamstreek te ontdoen van dat hardnekkige schaamhaar. Het resultaat is uiterst glad en de volgende waxbeurt kan wachten totdat de eerste haartjes weer beginnen op te komen. Meestal is dat na zo’n 3 weken. De waxbehandeling is zeer populair onder mensen die regelmatig naar de sauna gaan of vanwege sport of werk veel last hebben van transpiratie.

De mannelijke klanten lijken het zeer op prijs te stellen altijd door dezelfde waxspecialist te worden behandeld.

Het percentage mannen dat de boel 'daaronder' netjes bijhoudt is inmiddels groter dan de groep die het gebied laat ‘verwilderen’. De meeste vrouwen zijn dol enthousiast over het resultaat, als de man thuiskomt met een fris en aantrekkelijk gewaxt lichaam. 

BOYZILIAN BIKINI WAX

De boyzilian bikini wax wordt door mannen vaak gedaan als een full Boyzilian iets teveel gevraagd is. Bij deze vorm van waxen worden niet de penis, scrotum en perenium meegenomen bij het harsen. Doordat al het haar toch zorgvuldig wordt verwijderd is er bij het dragen van een korte zwembroek of slip geen schaamhaar zichtbaar. Ook bij het waxen van een Boyzilian Bikini zul je merken dat het resultaat glad en fris is en er verzorgd uitziet. Het voordeel is dat het scheermes in de kast kan blijven liggen. Dat scheelt veel tijd. De haren komen doorgaans tussen de 3 en 5 weken weer terug, maar steeds in mindere mate en zachter. 

Benieuwd naar een Boyzilian men's wax? Probeer het eens uit en maak een afspraak.

Benieuwd naar een Boyzilian bikini men's wax? Probeer het eens uit en maak een afspraak.

bottom of page