top of page

MASSAGES

Een massage maakt je gezonder!

 

Ons lichaam is fysiek en met elkaar verbonden. Een goede massage kan ervoor zorgen dat je fysiek, gevormd en ontladen kunt creëren en er ruimte is voor nieuwe energie. Je bent volledig ontspannen en zit lekkerder in je vel!

SCHENK UZELF ONTSPANNING VOOR LICHAAM & GEEST!

ayurveda.jpg

ENERGIEPUNT MASSAGE

 

Aromatische oliemassage voor meer balans

Een reeks kruidenmassage-oliën, essentiële aromatische oliën en speciale geuren die het limbisch systeem aanspreken, bieden waardevolle ondersteuning.

 

Voor iedereen die zich moe, opgebrand en uitgeput voelt, kan de energiepunt-massage precies het tegenovergestelde doen. Het stimuleert de doorstroming van energie, maakt blokkades en spanningen los en heeft een balancerend, harmoniserend en immuunsysteem versterkend effect. 

Geeft verlichting van chronische spanning en pijn, soepelere spieren en betere doorbloeding.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de massage maken we langzame, krachtige en diepe bewegingen. De massage begint vrij rustig en wordt langzaam opgebouwd naar meer druk. Na de massage zal je merken dat je lichaam soepeler aanvoelt en dat je meer ontspannen bent.

Om een ​​diepe ontspanning op gang te brengen, masseren we de voetzolen met pure natuurlijke essentiële oliën, die vervolgens langs de wervelkolom worden verdeeld en met sint-janskruidolie worden verwerkt. Het effect wordt vergroot door warme stenen, vooral op de rug en benen terwijl het lichaam herstelt. Je rugspieren kunnen volledig ontspannen. 

Ervaar onze nieuwe hotstone-energiepunt massage met een geurig lichaamskompres en een verkwikkende gezichtsmassage.

40 min - 45 euro 

rug - nek - schouder massage

55 min - 55 euro 

achterzijde lichaam volledig

rug - nek - schouder - benen massage gezichtsmassage

stilte water.jpg

STILTE MASSAGE  

Even helemaal tot rust komen... Geen gedachte... STIL!

Ben je moe, zit je niet lekker in je vel, je hooft loopt over, zoveel prikkels. Ik kom amper toe aan mezelf, aan rust en stilte al helemaal niet...

Kan verlichtend, ontspannend en helend werken.

In de stilte vind je de bron van het leven, je eigen bron, de allesomvattende bron. Je essentie. Nieuwe vitaliteit en goede ideeën borrelen op uit deze bron.

Wat kan je verwachten van een stilte massage?

Deze zeer ontspannende stiltebehandeling bestaat uit een combinatie van verschillende elementen.

Op de achtergrond hoor je heel stille achtergrondmuziek.

We starten met een klein intakegesprek, gericht op wat jij aangeeft en waar je meest behoefte aan hebt.

  • even tot rust komen in een warm voetbad met een kruidenthee

  • hierna krijg je een rugmassage

  • voetmassage 

  • ontspanning gezichtsmassage

  • hoofdmassage

koshi.jpg

Tussen de verschillende stappen hoor je de klank van de 'Koshi windgong' die zorgt voor een zacht fluisterend en rustgevend geluid.

De klank zorgt voor een harmonie in uw emoties en geven kalmte. 

Meer rust en ruimte zal je voelen na de behandeling, vergeet even de bezigheden van de dag door de tinkeling van de klank.

De therapeutische Hotstones die we gebruiken werken ook op de acupunten en meridianen en stimuleert zo de vrije doorstroom van levensenergie door het lichaam.

Het geeft je extra diepe ontspanning.

hot stones zand.jpg

60 min - 68 euro 

KlankschaalInWater.jpg

KLANKSCHAAL- MASSAGE  

De klankschaal massage is zeer geschikt bij oververmoeidheid, stress, burn out, behoefte aan ontspanning, slecht slapen en drukte in je hoofd. De klankschaal massage kan dienen als een meditatieve massage. Door je mee te laten voeren in de klanken en trillingen van de schalen ervaar je een rust die je misschien nog niet eerder mocht ervaren.

Wat is een klankschaalmassage?

Denk eens aan een steentje dat je in het water gooit en golfjes (trilling) doet ontstaan, maar dat steentje zakt dieper naar beneden en ook daar onder is beweging wat wij niet zien. Zo is het ook met ons lichaam, dat voor ongeveer 75% uit water bestaat en daardoor de trilling en klank door het lichaam laat stromen, en voor ontspanning zorgt.

De klankschalen worden op en rondom je lichaam geplaatst en deze worden met een klopper zacht aangeslagen. Door het aan slaan van de schalen komen deze in trilling en dat voel je niet alleen maar je hoort ze ook. De trilling vormt de klankmassage.   

 

Keuze uit voorkant of achterkant massage met de klankschalen.

Afsluitend met een hoofd- en voetmassage.

Bij de behandeling 60min beginnen we met een voetbadje met magnesium.

± 40 min -   40,00 euro

enkel de achterzijde lichaamsmassage en klankschaal    

 ± 55 min -  60,00 euro  

keuze uit voorkant of achterkant massage en klankschaal en afsluitend met een hoofd- en voetmassage 

bottom of page