TOE AAN EEN ONTSPANNENDE MASSAGE? 

Bij Carpe Wellness leggen we je volledig in de watten voor een ultiem relax moment.

WE WERKEN MET WARME OLIEN EN 100% NATUURLIJKE PRODUCTEN EN AROMA'S.

ONZE MASSAGES ZORGEN VOOR EEN BETERE BLOEDSOMLOOP, MEER ONTSPANNING EN BRENGEN GEEST EN LICHAAM IN BALANS.

JE GAAT GEGARANDEERD MET EEN LICHTER GEVOEL DE DEUR UIT!

 KURLAND STOOMSTEMPELMASSAGE  

Therapeutische aroma oliën en kruiden gewonnen uit planten en bloemen worden op de huid aangebracht door een combinatie van handenmassage en stoominfusiemassage om de gezondheid, het emotionele welzijn te verbeteren en de balans in het lichaam te herstellen.

Gebruikt de kracht van kruiden, modder en algen om het lichaam te behandelen. Onze stoommassage maakt gebruik van een uniek systeem om een ​​verwarmde massage te creëren. Dit om de spieren te helpen ontspannen en spanning te verminderen. De kruideninfusies komen vrij door de stoom en worden opgenomen door de huid.

 

± 45 min.  € 45,00   Rug-, nek- en schouderbehandeling          

± 60 min.  € 60,00   De achterzijde v/h lichaam wordt gemasseerd             

ermanent-contour-lichaam.jpg
ZWEEDSE MASSAGE of SUPER AROMA MASSAGE 

De Zweedse massage is de klassieke zachtere vorm van massage, die vooral gericht is op het soepel maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid. De massage heeft tegelijkertijd een ontspannende werking. Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied kunnen verminderen.

 

± 30 min.  € 35,00     Rug-, nek- en schoudermassage 

± 40 min.  € 40,00     Rug-, nek- en schoudermassage + magnesiumgel en infrarood

De Super Aroma massage is een combinatie met een energetische massagevorm en 100% therapeutische aroma oliën, krijg je de super relax aroma massage. De oliën werken op fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel niveau en zijn dus de ideale partner om beneden genoemde effecten te stimuleren. Als je moest kiezen tussen zacht, medium en stevig, dan is dit de zacht tot medium vorm.

Aroma massage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene spierpijn en stressklachten. Maar ook wanneer je gewoon eens fijn wilt ontspannen is aroma massage zeker een aanrader.

± 45 min.  € 40,00     Achterzijde lichaam + hoofdmassage         

± 60 min.  € 55,00    Het gehele lichaam wordt gemasseerd + hoofdmassage en warme kompres

KlankschaalInWater.jpg

KLANKSCHAALMASSAGE  

Wat is een klankschaalmassage?

Denk eens aan een steentje dat je in het water gooit en golfjes (trilling) doet ontstaan, maar dat steentje zakt dieper naar beneden en ook daar onder is beweging wat wij niet zien. Zo is het ook met ons lichaam, dat voor ongeveer 75% uit water bestaat en daardoor de trilling en klank door het lichaam laat stromen, en voor ontspanning zorgt.

De klankschalen worden op en rondom je lichaam geplaatst en deze worden met een klopper zacht aangeslagen. Door het aan slaan van de schalen komen deze in trilling en dat voel je niet alleen maar je hoort ze ook. De trilling vormt de klankmassage.

       

De klankschaal massage is zeer geschikt bij oververmoeidheid, stress, burn out, behoefte aan ontspanning, slecht slapen en drukte in je hoofd. De klankschaal massage kan dienen als een meditatieve massage. Door je mee te laten voeren in de klanken en trillingen van de schalen ervaar je een rust die je misschien nog niet eerder mocht ervaren.

Keuze uit voorkant of achterkant massage met de klankschalen.

Afsluitend met een hoofd- en voetmassage.

± 40 min.  € 35,00   enkel de achterzijde lichaamsmassage en klankschaal          

± 60 min.  € 50,00   keuze uit voorkant of achterkant massage en klankschaal

                                 en afsluitend met een hoofd- of voetmassage 

± 90 min.  € 65,00   voorkant en achterzijde lichaam massage en klankschaal

                                 afsluitend met hoofd- en voetmassage

klank tingsha bell.jpg
koshi windgong.jpg