GEZICHTSVERZORGING

Reiniging

CLEAN Gezichtsbehandeling - ervaar de zuivere kracht van magische salie!

Niet alleen voor tieners!

Het is een perfecte keuze voor een problematische acnehuid, omdat deze behandeling gericht is op het reinigen, verfraaien en optimaliseren van de productie van talg.

Dit reinigingsprogramma is ontworpen om diep te reinigen, ontstekingen te verminderen en de huid te regenereren met rozenhout, lavendel,theeboom, essentiële oliën van ylang-ylang en acupressuurmassage.

Naargelang het probleem : een zuiverend kruidenmasker of koelend sebuvine masker

45 min.
34,50 euro

ILLUMINATING RADIANCE  Gezichtsbehandeling

Deze behandeling onthult de schoonheid en uitstraling van je huid in slechts 30 minuten.

De gezichtsbehandeling begint met een ontspannende welkomstmassage, reiniging en peeling, waarna het Ultra Radiance Mask wordt aangebracht. Een stimulerende massage van de druk op de huid helpt de gladmakende en stralende stimulerende actieve ingrediënten in de huid op te nemen.

De toepassing van Absolute Radiance Concentrate op het gezicht en de hals wekt de huid en de behandeling wordt afgewerkt met een geschikte huidtype crème, waardoor de teint fris en stralend wordt.

30 min.
32,50 euro

MINI  Gezichtsverzorging

Korte gelaatsverzorging aangepast aan uw huidtype met reinigingsmasker zonder gelaatsmassage , epilatie van het gelaat zijn wel inbegrepen.

40 min.
42,00 euro

ZONE Gezichtsverzorging

Een korte reinigingsbehandeling waarbij we een specifieke zone aanpakken zoals bijvoorbeeld gerstekorrels verwijderen, onzuiverheden aanpakken,... (met klei masker)

25 min.
25,00 euro

CARPE WELLNESS

Adres

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

KvK nr. 67939120

  • Facebook Social Icon

Openingstijden

Op afspraak tussen   9:00 en 22:00 uur

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness