Behandelingsmenu

Gezichtsverzorging voor mannen

De behandelingen worden steeds individueel aangepast aan jouw persoonlijke levensstijl. De gebruikte producten bevatten ingrediënten van de beste kwaliteit en zijn speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid.

Last van ingegroeide baardharen? - Last van een geïrriteerde huid ? - Voelt jouw huid zeer droog aan? - Je hebt een date en je wilt er geweldig uitzien? - Tekenen van vermoeidheid? Dan zal je zeker een behandeling vinden die bij je past.

Menpower Boost

Deze krachtige en korte mannenverzorging geeft de huid een energieboost, een sportieve, gezonde en mannelijke look en brengt de huid terug in balans. Uw uitstraling vergroot en u voelt zich aantrekkelijker dan ooit. En wie succes uitstraalt, krijgt het!

Deze behandeling bestaat uit korte schouder-nek massage, reiniging, scrub, vochtinbrengende verzorging, face bronzer.

30 min I € 35,-

Men Business

Deze basisbehandeling is een korte oppepper, na het werk of voor een belangrijke meeting. Zichtbare huidverbetering in 40 minuten. Deze vitaliserende verzorging inclusief nek- en schoudermassage, bezorgt je een verzorgde en succesvolle look.

Deze behandeling bestaat uit reiniging, scrub, masker, vochtinbrengende verzorging, face bronzer (indien gewenst)

40 min I € 45,-

Men Wellness

Vitamine Boost behandeling

Een verzorgende, reinigende en vitaliserende behandeling waarbij u ook kan genieten van een ontspannende gelaat, nek en schoudermassage. Ga voor een gezonde stralende huid en geniet van je succesvolle uitstraling.

Deze behandeling bestaat uit reiniging, Rasul reinigingsmasker, actief serum op heel het gelaat, hals en decolleté, gelaatsmassage met vitaminen, masker, hydraterende verzorging en UV-bescherming, face bronzer (indien gewenst)

60 min I € 65,-

Men Anti-aging

Vestevigende behandeling

Een zeer doeltreffende anti-age verzorging. Verstevigende behandeling om de kwaliteit van het collageen te verbeteren, gezichtscontouren te definiëren, hydratatie te verbeteren en lijnen te verminderen.

Deze behandeling bestaat uit reiniging, Rasul reinigingsmasker, actief serum op heel het gelaat, hals en decolleté, gelaatsmassage met vitaminen, masker, hydraterende verzorging en UV-bescherming, face bronzer (indien gewenst)

75 min I € 75,-

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.