top of page
magnesium rug.webp
Magnesium Scrub

Wil jij genieten van een zijde zachte huid?
-------------
En tergelijkertijd een magnesium Boost? 
Infrarood Sauna Deken en Warmte 
In drukke tijden waar we zorgen voor alles en iedereen schiet het er vaak bij in om ook goed voor jezelf te zorgen. Stress zorgt ervoor dat we rare pijntjes en klachten krijgen waardoor je hoofd overloopt en je je uiteindelijk uitgeblust kunt gaan voelen. Af en toe de tijd nemen om jezelf op "vliegtuig stand" te zetten is gewoon iets wat wij nodig hebben.

Even niets dat moet, even niemand die je kan storen, alleen maar genieten, uitrusten en je Magnesium peil boosten is wat je nodig hebt.
 
  • Optimaal genieten van warmte en magnesium
  • Jouw magnesium peil boosten
  • Een zijde zachte huid
  • Betere doorbloeding van de huid
  • Helpt tegen diverse huid aandoeningen
De Infraroodsauna Deken beschikt over dezelfde verwarmingstechniek als een gewone infrarood saunacabine.
Omdat je ligt is het nog meer ontspannen en zorgt de deken ervoor dat jouw lichaam volledig wordt omringd met de gezonde infraroodstralen.

Na 15 minuten: De geest schakelt uit en het lichaam warmt op. Ontspanning begint!

Na 30 minuten: Je begint nu meer te zweten! Jouw lichaam is diep uitgerust en geeft een natuurlijke dosis ‘feel good’ chemicaliën af. Je hebt een verhoogd geluksgevoel en ervaart minder stress.

Artsen in Europa en Japan hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de therapeutische toepassingen van infrarood. Infrarood behandelingen hebben in verschillende ziekten (hart en vaat ziekten, hoge bloeddruk, reumatische aandoeningen, artrose, diabetes, kanker etc. etc.) vele voordelen gebracht. Verder helpen infrarood golven verwijdering van gifstoffen uit het lichaam te versnellen, dit is ook een belangrijke bijdrage bij de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen.
MAGNESIUM SCRUB en WARMTE 
De behandeling van 50min. bestaat uit: 

> Je neemt plaats op een verwarmde behandeltafel
> De hele achterkant van je lichaam wordt gescrubd met Magnesium scrub - je rug, je armen, de achterkant van je
  benen en je voeten
> Daarna draai je je om en wordt ook de voorkant van je lichaam gescrubd 
> Hierna wordt je ingepakt in plastic en daarover heen gaat de infrarood deken dicht.
> Je gaat 40 minuten lang heerlijk relaxen van de warmte afgesteld op 40-50 graden.


Door de warmte zal de Magnesium van de scrub via de huid opgenomen worden waardoor jouw magnesium peil in je lichaam een boost krijgt. 
 
Infrarood Warmte en Scrub
Tijdens de behandeling van 40 min ligt u in een soort 'slaapzak' die aan de binnenkant stralingswarmte afgeeft. De temperatuur kan afgesteld worden tussen de 35 en 75 gr°. Het verschil met een infraroodsauna is dat u op deze manier ontspannen kunt liggen en uitrusten en niet op een houten bank hoeft te zitten. Aan alle kanten wordt u omgeven door infraroodstraling. Door de warmte verwijden de bloedvaten en wordt er extra zuurstof rondgepompt wat verliochting van pijn kan geven.
OIP (37).jfif
bottom of page