hoofdpijn massage.jpeg
ONTDEK DE INTENSE KRACHT VAN MAGNESIUM

Wist je dat magnesium na water en zuurstof onze derde levensbehoefte is?
Dat magnesium het beste via de huid wordt openomen?
Dat veel mensen een magnesiumtekort hebben? 
Magnesium bij hoofdpijn en migraine, hoofdpijn vanuit de nek en spanningshoofdpijn

Er zijn veel verschillende oorzaken voor hoofdpijn en migraine. Stress, fel licht of gespannen spieren bijvoorbeeld. Magnesium heeft een ontspannende werking op het hoofd en de nekspieren. Hierdoor kan het verlichting bieden bij veel gevallen van hoofdpijn.

In mijn behandelingen gaat het om ontspannen en waarnemen. Door rust te brengen en spanningen af te voeren, kun je weer waarnemen wat er in je lijf gebeurt. Het contact met je lijf brengt weer beweging in het natuurlijk herstel en daarnaast voel je beter wat er gaande is en wat je nodig hebt.

In een sessie wordt gewerkt met lichte, zachte aanrakingen, waardoor het zelfhelende vermogen van je lichaam gestimuleerd wordt. Lichamelijke en emotionele blokkades kunnen dan opgeheven worden. Er wordt contact gemaakt met de bewegingen van het cranio-sacrale ritme. Hierdoor ontstaat een diepe vorm van ontspanning en wordt je lichaam uitgenodigd zijn maximale ruimte in te nemen. Deze therapie kan bijvoorbeeld verlichting brengen bij rugklachten, nek- en schouderklachten, whiplash, maag- en darmproblemen, hoofdpijn en migraine, depressies, slapeloosheid, stress en burn-out, energiegebrek, aangezichtspijn, kaakproblemen, etc.

 

Je hoeft echter geen klachten hebben om te komen. Het geeft je bewustzijn, contact met je lijf, inzicht en het geeft je het complete gevoel van welzijn terug dat in ieder van ons aanwezig is. Je lichaam wordt weer volledig vrij. 

Is deze behandeling iets voor mij?
De behandelingen kunnen helpen bij alle vormen van spanning-gerelateerde klachten. Denk aan hoofdpijn, kaakklachten, spier/gewichtsklachten en steeds maar terugkerende (vage) klachten. Ook voor angst, slaapproblemen, niet lekker in je vel zitten of burnout kun je terecht. De spanning kan mentaal zijn, maar wordt door de reacties van het lijf fysiek. Andersom is dat ook zo. Het maakt dus niet uit of de bron van spanning fysiek of mentaal/emotioneel is.
Als je nieuwsgierig bent of ik iets voor je kan betekenen kun je altijd een afspraak maken voor een kennismaking. 
OIP (44).jfif
HOE LANG DUURT EEN MASSAGE? 
De behandeling 'massage tegen pijn' : 

Bij de massage voor pijnbestrijding wordt er met een lichte tot medium druk gegeven op de tender points of pijnpunten. Ook wordt veel aandacht besteed aan de schedelbasis (de onderzijde van de schedel), daar waar de spieren/pezen zich aanhechten aan het bot. Immers spierspanningen in de rug kunnen spanningshoofdpijn veroorzaken, uitstralend vanuit de nek.
De frequentie van de therapie zal verschillen van persoon tot persoon. De ene persoon zal meer baat hebben bij de behandelingen dan de andere persoon.