top of page

Korte behandelingen

Chris-Farrell_Oceanische-algen-en-zymatischepeeling-400x400.jpg
serum.jpeg

Refresh-Detox-Boost Treatment

In een wereld waar alles moet, maar jij toch op zoek bent naar een 'ME-TIME' moment. Eén die niet te lang duurt, want je kan niet gemist worden?

Dan is dit de behandeling voor jou!

Wat kan je verwachten:

  • Dubbele reiniging

  • Dubbele peeling

  • Masker

  • Dag-/nachtverzorging

De reiniging, peeling en masker worden gedaan/aangebracht door heerlijke ontspannende massage grepen die de spanning uit je gezichtsspieren laten loskomen.

Hawaiian Facial Massage Treatment

Na verloop van tijd beginnen de spanningen van het leven op onze gezichten te verschijnen. Heb je bijvoorbeeld ooit iemands humeur en stressniveau opgemerkt door gewoon in hun ogen of mond te kijken? We hebben meer dan veertig gezichtsspieren die we gebruiken om ons uit te drukken, en wanneer we spanning en spanning in ons gezicht dragen, kan dit leiden tot rimpels en andere nadelige effecten.H

 

Heb je behoefte aan een ontspannen gezichtsmassage 'zonder' een hele behandeling te boeken dan is deze behandeling echt iets voor jou.

lomi lomi gezichtsmassage.jpg

Hawaiiaanse Lomi Lomi gezichtsmassage

Het verplaatsen van lymfevaten in uw gezicht kan u helpen bij het verminderen van stresslijnen en het voorkomen van rimpels op de lange termijn - Lomi Lomi gezichtsmassage richt zich op actieve gebieden op ons natuurlijke drainagesysteem, dat begint bij de oren.

Basis behandeling 50 min (met concentraat)
hawai facial.jpeg

De voordelen van Lomi Lomi gezichtsmassage

Lomi Lomi is een traditionele Hawaïaanse massagetechniek waarbij lange, vloeiende bewegingen worden gebruikt om balans en harmonie te bereiken. Dit type massage heeft verschillende voordelen, waaronder het verminderen van stress, spanning, hoofdpijn, nekpijn en vermoeidheid. Het kan ook de bloedsomloop verbeteren, helpen gifstoffen uit het lichaam te spoelen en een betere gezondheid van de huid bevorderen.

bottom of page