top of page

ERVAAR NIEUWE ENERGIE, ONTDEK HOLISTISCHE SCHOONHEID BIJ CARPE WELLNESS

"Een stralende huid, ontspannen leven en goed in je vel zitten - het heeft meer met elkaar te maken dan de meesten denken". 

Op elke leeftijd vol zelfvertrouwen, de mooiste en beste versie van jezelf zijn. De eerste blik 's ochtends in de spiegel kan je hele dag maken of breken. Je huid en je lichaam zijn jouw contact met de buitenwereld. Nog veel belangrijker is hoe jij jer erin voelt. Het bepaald je humeur en heeft invloed op je zelfvertrouwen. Je hebt een stressvolle periode achter de rug of zit er nog middenin en ziet er moe uit. Je huid is de spiegel en de confrontatie.

foto carline nieuw.jpg

"VOOR JE LICHAAM ZORGEN IS INVESTEREN IN IETS WAT ONBETAALBAAR IS!"

Carpe Wellness is ontstaan uit een behoefte aan meer 'me-time'. Onze maatschappij zorgt ervoor dat mensen steeds meer stress ervaren op alle vlakken. Dit heeft een negatieve invloed op zowel onze geest als ons lichaam. 

Ik werk vanuit mijn opgebouwde kennis, persoonlijke ervaring en op mijn intuïtie om jou verder te helpen in je persoonlijke groei. Opnieuw een balans vinden tussen lichaam en geest, met passie en in een ontspannen sfeer, jouw innerlijke schoonheid naar bovenhalen en kracht halen uit nieuwe energie. 

BEHANDELMOGELIJKHEDEN

Elk mens is uniek, en daarom is ook elk traject uniek. 

allskintypes.webp

BEAUTY - Gezichtsbehandelingen 

De gezichtstherapie biedt een meerstaps huidbehandeling die het begin van veroudering en de bevordering van de algehele gezondheid van de huid aanzienlijk vertraagt ...
Voorkomen van rimpels? Gevoelige huid? Versteviging? Of gewoon genieten van een echt verwenmoment. 

lycon-waxing.jpg

ONTHAREN - Waxbehandelingen 

Gespecialiseerd in ontharing-(waxing). Zeg dag tegen scheermesjes..

We ontharen op een zachte, veilige en effectieve methode. Het verwijderen van ongewenste haren gebeurt op een professionele manier met de beste wax 'LYCON'. Je kan genieten van ongeveer 4 weken haarloze en zachte lichaamsdelen.  

Klankschaal-225-MB-768x513.jpg

SOUNDHEALING - Therapie 

Heilzame algehele ontspanning in lichaam en geest.

Behandelingen worden als zéér ontspannend ervaren..   

rugklachten.jfif

MAGNESIUM - Therapie 

.Magnesium tekort?

Klachten en behandelingen.De
weg naar herstel....

bottom of page