Klassieke massage

ZweedseMassage  

Bereik een algemeen gevoel van ontspanning en welzijn met deze traditionele massage. De wereldberoemde Zweedse massage volgt medium-druk massagetechnieken met lange glijbewegingen om de bloedcirculatie te stimuleren, zuurstof in het bloed te verhogen, spiertoxines te verminderen en de bloedsomloop te herstellen. Deze lichaamsbehandeling lost spanningsgebieden op en zorgt ervoor dat u zich verjongd voelt. 

60 min I € 52,50

80 min I € 68,50

Deep Tissue Massage

Deze klassieke massage richt zich op het opnieuw afstemmen van diepere spierlagen en bindweefsel, waardoor je je verjongd en ontspannen voelt. 

 

De Deep Tissue Massage maakt gebruik van stevige en kalmerende druk met langzame beroertes die de opbouw van gifstoffen uit de spier vrijmaken en spierspanning verlicht....

60 min I € 52,50

80 min I € 68,50

Hot & Cold Stone Massage

Dit van oorsprong eeuwenoud ritueel geeft u een zachtere huid, en evenwicht tussen lichaam en geest. De warme basaltstenen en de aromatische oliën zorgen voor ontspanning.

Deze massage combineert de verwarmde basaltstenen met de heilzame werking van warme oliën. Door het samenspel van warmte en beweging is het mogelijk diep in het lichaam en spierweefsel te komen wat de massage effectief maakt.

 

  • De Hot Stone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking.

  • Een ontspannende massage-ervaring met afwisseling met koude stenen om de benen te verfrissen.

  • Laat stress en energieblokkades los.

  • Een behandeling waarbij we afwisselen met hot en cold stones.

75 min I € 69,- (hele lichaam)

45 min I € 49,- (enkel achterzijde)

India Massage

De India massage is een zacht energetische massage die bijdraagt aan de totale ontspanning van lichaam en geest. De massage werkt op de spieren en het energiesysteem en brengt het lichaam in balans.

Tijdens de India massage van 35 minuten worden uw onderrug en lange rugspieren met verwarmde kruidenolie zacht gemasseerd, daarna handen en voeten. Vervolgens worden beide zijden van de achterkant over de gehele lengte van uw lichaam met zachte strijkingen en subtiele knedingen gemasseerd; van schouder tot en met de voet en weer terug.

Bij de India van 60 minuten draait u na de lange strijkingen van de achterzijde op uw rug waarna uw benen voorzichtig worden gerekt en losgeschud. Vervolgens worden de voeten en tenen los gemasseerd. De ontspannen benen worden nu door middel van de lange strijkingen met olie en subtiele knedingen losgemaakt. Als beide benen zo weldadig ontspannen op de behandeltafel rusten worden uw hoofd, nek, hals en decolleté rustig gemasseerd.

35 min I € 39,50

60 min I € 59,50

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.