HeadKlankMassage.jpg
WAT IS EEN KLANKMASSAGE 

Aan klankmassage ligt oeroude kennis ten grondslag over de invloed van klanken die al 5000 jaar geleden in de Ayurveda werden toegepast. De werking is gebaseerd op natuurkundige wetten die gaan over trilling en frequentie.
Laat je bijvoorbeeld een steen in het water vallen, dan ontstaan er kringen die zich over het water verspreiden.
Wat er gebeurt is dat elke watermolecuul in beweging komt, zowel horizontaal als verticaal.
Tijdens een klankmassage gebeurt precies hetzelfde. Elke molecuul, die op zichzelf ook weer bestaat uit trilling, wordt in beweging gebracht. Zo werken de trillingen van de klankschalen harmoniserend in ons door tot op celniveau.

Wij bestaan voor ongeveer 70% uit water wat dus een hele goede geleider is voor trilling.

De klankmassage volgens de methode van Peter Hess is een zeer werkzame ontspanningsmethode. Al na een paar keer (soms onmiddellijk!) ontstaat er een complete lichaamsontspanning en een groter lichaamsbewustzijn.
De klanken van de klankschalen zorgen met hun vele frequenties en zachte trillingen voor harmonie in alle cellen en werken zo als geheel in op lichaam, geest en ziel. Deze klanken bestaan uit vele heilzame boventonen, waardoor ons oervertrouwen onbewust wordt aangeraakt en we tot een diepe ontspanning kunnen komen.

In deze ontspanning...

Voor wie is de klankschalenmassage geschikt?

Voor iedereen die graag wil ontspannen, behalve voor mensen met epilepsie, voor mensen met een pacemaker of met andere in het lichaam geplaatste medische onderdelen en zwangere vrouwen. 

ADD, ADHD, HSP, stress, overspannen, burn-out

Vooral mensen die vaak ‘druk in hun hoofd’ zijn zorgen de klanken dat je tot rust komt. Je kunt heerlijk wegdromen op de klanken. Je hoeft even aan niets te denken, niets te doen, je mag gewoonweg zijn.

KLANKSCHALEN WELLNESS (RUG) MASSAGE met etherische olie 

HOE VERLOOPT EEN KLANKSCHALEN WELLNESS (rug) massage ?

Na een korte klankrelaxatie wordt jouw rug gemasseerd met etherische olie. Een verwarmde klankschaal wordt aangeslagen, terwijl deze zachtjes over jouw rug glijdt. Ervaar hoe de trillingen jouw lichaam binnenkomen.

Alsof je zachtjes dobbert op de zee…

Na de rug massage met etherische olie en klankschaal, mag je op je rug liggen met een dekentje over je heen. Er worden twee klankschalen op jouw lichaam gezet om je nog dieper te laten ontspannen.

Ervaar hoe het is om een echte spa beleving met klankschalen te ontvangen. Ontspanning, rust, tijd voor jezelf…

TIBETAANS RITUEEL (klankmassage) 

Ontdek de diepe meditatieve ontspanning tijdens het Tibetaans ritueel met een heerlijke voetenbad, massage met de harmonieuze klanken en trillingen van de klankschalen en Tingsha's.

Sluit de behandeling af met een hoofd en voetmassage.

Breng lichaam en geest in balans met het openingsritueel daarna mag je plaats nemen op een krukje met je voeten in een heerlijk warm voetenbad tijdens een massage met trillingen van de klankschaal die ritmisch om je heen beweegt.

Daarna mag je plaats nemen op de massage tafel waar zowel voor al achterkant van het lichaam worden gemasseerd met de klankschalen.

Eindig het ritueel met een heerlijke hoofd en voet massage.

Sluit het ritueel af met Tingsha's (belletjes) om kom weer terug met een heerlijk diep ontspannen gevoel.

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.