top of page

Met deze behandeling kun je de praktijk leren kennen en een heerlijke revitaliserende behandeling ervaren.

De totale tijd zal +- 60 min duren.

KENNISMAKINGSBEHANDELING

soft line 24b500f97362e58220357b5f40fb46

€29 pp

duur  behandeling

+- 45 min

WAT MAG JE VERWACHTEN? 

1.   KENNISMAKINGSGESPREK

2.  HUIDANALYSE

Het is van belang dat de huid als eerst wordt geanalyseerd voordat er behandeld kan worden. De analyse zorgt ervoor dat de huidconditie in kaart gebracht wordt.

3.  UITGEBREIDE REINIGING & PEELING

De behandeling start met het uitgebreid en weldadig reinigen van de huid. Vervolgens maken we de huid grondiger schoon met onze peeling. Zo begin je de behandeling met een frisse huid.

Een peeling is een intensievere reiniging. Op basis van uw huidtype wordt er gekozen voor een milde of sterke peeling. Hierbij worden de dode huidcellen van de huid verwijderd, ook stimuleert het de cel-vernieuwing. Een peeling maakt de huid egaler en de structuur wordt fijner.

4.  SERUM of VITAMINE Ampul

Inclusief nek- en schoudermassage

5.  MASKER

Gezichtsmasker aangepast aan de conditie van de huid. Dit is een opfrissingsmasker en geen masker voor huidverbetering (want dit moet langer op het gelaat blijven).

Op basis van uw huidtype en het behandelplan wordt er een masker aangebracht. Door het masker aan te brengen wordt er als het ware een tweede huid over je eigen huid aangebracht. Door deze afsluiting wordt warmte en vocht door de huid vastgehouden, het kan niet meer verdampen zoals het normaal zou doen. Dit resulteert direct in een betere doorbloeding van de huid waardoor de huidcellen efficiënter van zuurstof worden voorzien, en werkstoffen de huid indringen. De huidcellen zullen hierdoor actiever worden en zullen direct de onvermijdelijk aanwezige gifstoffen afvoeren. Door het gebruik van een gezichtsmasker raak je ook de losse huidschilfers kwijt en wordt je huid merkbaar gladder.

6.  EINDVERZORGING

Als afsluiting wordt er een heerlijke dagcrème, hydraterend of verzorgende en UV-bescherming aangebracht afgestemd op uw huidtype en de gegeven behandeling.

bottom of page