Inspira-Cosmetics-German-Cosmeceuticals-
delice-visage (1).jpg
FRUITZUURBEHANDELING


De Fruitzuur 20/40 of 60% bestaat uit een mengsel van zorgvuldig geselecteerde fruitzuren. Deze beschikken over therapeutische eigenschappen. 
Ook ontstaat bijvoorbeeld een zichtbare vervaging van rimpels en bij mensen zonder huidproblemen zien we een zichtbare verbetering. Na de behandeling verlaat u ons Schoonheidssalon met een mooie en stralende hui
d. 

In tegenstelling tot andere behandelingen zoals needling en microdermabrasie worden fruitzuur behandelingen gecontroleerd uitgevoerd waardoor de huid niet meer dan nodig wordt beschadigt.

Hierbij is geen sprake van een vervelling van de huid. Deze 100% natuurlijke peeling is absoluut

niet agressief en u hoeft er dus niet voor thuis te blijven!

 

Waarom fruitzuren:

  • pigment vlekken komen naar de oppervlakte zodat deze vervagen,

  • dode huidcellen en oud cement word verwijderend waardoor de huid weer fris en egaal word,

  • fijne lijntjes worden minder door een actieve aanmaak van collageen en elastine in de huid,

  • littekens worden soepel en vervagen door aanmaak van nieuwe cellen in de huid.

  • ontstekingen worden minder door een reiniging die tot diep in de poriën plaats vind.

 

Hoe lang werkt het?

In de eerste dagen na de behandeling zullen de extracten die door de huid zijn opgenomen zich verplaatsen van de opperhuid naar de diepere huidlagen. Daar zorgen ze voor een versnelling van de celdeling. De opperhuid vernieuwt zich gewoonlijk in 28 dagen; met de Fruitzuurpeeling van Inspira Med vindt dit proces plaats in acht tot tien dagen. Ook wordt het immuunsysteem van de huid verbeterd en wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd.

Voor wie is het geschikt?

De Inspira Med is zeer geschikt en effectief voor de huid met acné, de vette huid, huid met verwijde poriën, de oudere huid, ouderdomsvlekken, pigmentaties, zwangerschapsmasker en een vermoeide gestresste huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en zowel voor vrouwen als voor mannen. Ook is deze peeling bij uitstek geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne couperose huid.

huidanalyse - aroma welkomstritueel - reiniging - peeling (met de fruitzuren die bij je huid passen (20% 40% 60 %, lift of glow),- indien gewenst (epileren wenkbrauwen) - een aangepast verzorgend en kalmerend masker - geniet van een nek en schouder massage tijdens het maskers - serum - aangepaste dagverzorging en oogcrème

45 min
60 min

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.