Infrarood warmtetherapie                                                                 Prijs: €60,00    Verwentijd: 65 min.

(gehele achterzijde van het lichaam incl. hoofd, hand- en voetmassage)

reumadeken.jpeg
Een van de oudste en bekendste behandelmethode bij gezondheidsklachten is warmtetoepassing. Het speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van lichamelijke klachten, psychisch welzijn en het activeren van de zelf genezende krachten van het lichaam.

Het routinematig gebruik van een infraroodbehandeling is één van de meest effectieve manieren om het lichaam te ontgiften, het cellulaire systeem te verjongen en een levendig, ziektevrij leven te bevorderen. 
Tijdens de infrarrood behandeling wordt het lichaam rechtstreeks door de infraroodstralen verwarmd. Het grootste verschil tussen een sauna en een infrarood behandeling is:
In een sauna gaat men zweten door de aanwezige hete lucht en met een infrarood behandeling zweet men door de rechtstreekse bestraling waarbij de temperatuur tussen 35 en 65 graden ligt, terwijl het in een sauna wel 80° en warmer kan worden. Dit maakt infraroodtherapie tot een veilige en milde vorm van therapie, die probleemloos te combineren is met elke andere therapievorm, ook met medicatie en daarom ook geschikt voor kinderen en ouderen.
  • Onze infrarood behandeling geeft een diep doordringende FAR-INFRAROOD-Stralingswarmte. Dit houdt in dat er veel dieper doorgedrongen wordt in het lichaam dan "gewone" warmte. Deze infrarood warmte wordt bijzonder gewardeerd bij fibromyalgie, bij gewrichts- en spierpijn, bij reuma en artrose.
  • De infrarood straling stimuleert de doorbloeding en ontgifting. Ze verhoogt het welzijn, ontspant en stimuleert een goede nachtrust.
 
 
 
 
 
 
 
Voordelen
  • Dankzij de positieve effecten op het immuunsysteem word je minder snel ziek.
  • Verder nemen ook psychische klachten als onrust en stress af of worden voorkomen.  
 
Gun jezelf rust, uit rust komt de kracht!     
sport.jpg
Een infrarood warmte sessie na het sporten voor snel herstel.

Een infrarood deken is niet alleen voorbehouden voor mensen met pijn maar ook erg fijn om te gebruiken na intensief sporten.
Het zorgt dat de verzuring snel verdwijnt en de spieren ontspannen.
Door de geactiveerde doorbloeding en toename zuurstof in het bloed herstellen overbelaste spieren sneller en het worden gifstoffen snel afgevoerd. Bovendien rust u even heerlijk uit.