Thalgo is begaan met de bescherming van het millieu.

Sinds de oorsprong van het merk is Thalgo begaan met de bescherming en respect voor het milieu. Als kind van de zee verbindt Thalgo zich ertoe om zijn ecologische voetafdruk in elke fase van het onderzoeks- en ontwikkelingsproces zo klein mogelijk te houden. De formules bevatten 0% parabenen, 0% minerale olie, 0% propyleen glycol, 0% GGO, 0% bestanddelen van dierlijke oorsprong en er is gekozen voor ecologische materialen voor de verpakkingen.

20 % korting op onderstaande producten daar de Thalgo lijn uit assortiment gaat

MICELLAR CLEANSING FOAM SCHUIM POMPJE TVT15046

Micellar foaming schuim schuimende cleansing lotion reinigt en verfrist alle huidtype en zorgt voor een zuivere teint. Het combineert de beste eigenschappen van een milk en een micellar lotion en is zacht voor de huid.

Gebruik: Op uw vochtige huid aanbrengen en daarna goed afspoelen met lauw warm water. ( oogcontouren vermijden )

 28,50 euro

 22,50 euro

MICELLAR CLEANSING WATER VT15047

Micellar cleansing water verwijdert efficiënt make-up en onzuiverheden reinigt in 1 stap voor alle huidtype. De lotion trekt zowel in water als in vet oplosbare vuildeeltjes aan. Verbetert de huidtolerantie en is bewezen veilig voor de gevoelige huid en de huid rondom de ogen.

 25,70 euro

 20,56 euro

GENTLE CLEANSING MILK (ALLE HUIDTYPEN) VT15049

Reinigen, zuiveren van uw huid geschikt voor alle huidtype zelfs de meest gevoelige huid en vrij van parfum. Active ingrediënten Sève Bleue uit de oceaan Mariene bronwater , rijk aan mineralen en spoor elementen. 

Gaat vochtverlies tegen en hersteld de HLF. Hydratatie van de opperhuid.

  • Zacht Reinigende bestanddelen zoals micelair moleculen die een vet en vuil aantrekkende werking hebben.

  • Allantoïne Geeft verzachting en kalmering aan de meest gevoelige huid.

S`avonds een ruime hoeveelheid milk met de handen op een vochtig gezicht zacht inmasseren, daarna afnemen met sponsje of washand .
Daarna met een watje gedrenkt in Beautifying tonic lotion na reinigen.

 22,70 euro

 18,16 euro

 uitverkocht

CLEANSING CREME FOAM TVT15050

Thalgo foam (was) crème voor de normale t/m gemengde huidtype werkt verhelderend en tonifiërend. Verwijderd effectief make up en onzuiverheden van de normale tot de gemixte huid.
De Cleansing Cream Foam verandert van structuur tot een rijk schuim bij aanraking met water. De foam verfrist de huid zonder deze uit te drogen en is erg geschikt voor mensen met een onzuivere en/of een combineerde huid.

Gebruik: Met water aanbrengen en laten opschuimen. Na gebruik met water afspoelen

 25,70 euro

 20,56 euro

GENTLE EXFOLIATOR VT15051

Thalgo Gentle exfoliator is een zachte romige peeling crème en voelt als een streling voor de huid. De microbollejes van jojobaolie verwijderen in alle zachtheid de dode huidcellen en onzuiverheden zonderde natuurlijke huid bescherming te schade. Het rode zeewier extract remineraliseert en vitaliseert uw huid op zachte wijze.

Gebruik Thalgo gentle exfoliator voor de droge en gevoelige huid door de huid vochtig te maken en de peelingcrème met rondcircelende bewegingen in te masseren vergeet ook je hals niet. Rijkelijk met lauw water afspoelen.

 35,00 euro

 28,00 euro

Voor aankoop ga naar contacten.

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.