DR. SPILLER ALPENRAUSCH
De nieuwe lijn Alpenrausch was de eerste verzorgingslijn met het Cosmos Organic keurmerk. De hoogst haalbare ECO certificering. Bio-geteelde plantaardige ingrediënten gecombineerd met het natuurzuivere Chiemgauer Alpenbronwater. Ingrediënten als abrikozenpit, arnica, edelweiss, ogentroost, bijenwas, distelolie en vele andere natuurlijke wonderen zorgen voor effectieve producten. Wat het milieu aan de huid onttrekt, wordt zo door de zuivere, natuurlijke werkstoffen uit de Alpen weer teruggegeven.
Dit is de garantie dat u krijgt wat beloofd is. Puur natuur! . Voor diegene die gaat voor 100% biologisch en een sensationele geurbelevenis!

Dr. Spiller Alpenrausch Ceremonies - Gezichtsbehandelingen

"Adem zuivere berglucht in"
"Ervaar het geluid van een bergbron"
"Voel sprankelende energie"
"Laad uw batterij op"
"In contact met de bron van Alpenenergie"

BOOST YOUR SKIN - Behandelingen die 75 min. duren

Een totale workout voor je huid.

Maak kennis met de fantastische nieuwe ampullenlijn van Dr.Spiller en ervaar een boost voor jouw huid!

 

Tijdens deze behandeling stem ik de ampullen(3stuks) af op de specifieke behoeften van jouw  huid. Je huid zal weer stralen!

Deze bestaat uit:
Zachte oppervlaktereiniging van de huid / Een zachte peeling (met vapo) / 2 ampullen / Bijwerken (epileren) van de wenkbrauwen / Masker / Massage / 1 ampul / Afsluitend een dag/ nachtverzorging 

Elke individuele ALPENRAUSCH biologische gezichtsbehandeling maakt gebruik van geavanceerde huidverzorgingsproducten met uitzonderlijke ingrediënten. Deze volledig natuurlijke ingrediënten zijn afkomstig uit de Alpen en van over de hele wereld.

We creëren een op maat gemaakte biologische gezichtsbehandeling voor elke klant met behulp van stimulerende en herstellende ingrediënten om uw huid een puur natuurlijk welzijn en een gevoel van blijvende rust te geven.

 

 

ALPENRAUSCH 'DeLuxe' - Behandelingen die 80 min. duren

ALPENRAUSCH 'De Luxe' begint met een rugmassage van 15 minuten gevolgd door een gezichtsbehandeling, wat resulteert in diepe ontspanning en vitaliteit. Hiermee biedt Dr. Spiller een ervaring die lichaam en geest in harmonie brengt.

Deze bestaat uit:
Complete behandeling (zie basisbehandeling) met als extra een ampul met sterk geconcentreerde werkstoffen en de massage wordt uitgevoerd met een intensieve crème en kruidenolie. Een weldaad voor uw huid en tevens een heerlijke geurbelevenis! Tijdens het masker krijgt u een ontspannende hand of voetmassage. ​

ALPENRAUSCH 'Speciaal' - Behandelingen die 110 min. duren

Zie omschrijving Alpenrausch ritueel ‘’De Luxe’’, met als extra een voetenmassagebad met kruidenconcentraat en een kopje alpenkruidenthee. Daarna een rugpeeling gevolgd door een ontspannende rugmassage (+/- 20 minuten), vervolgens de alpenrausch-behandeling ‘’De Luxe’’ met als afsluiter een heerlijke voetmassage. 

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.