holistic beauty.jfif

HUIDVERBETERING - Vermindering van elk probleem!

Wat doet een huidverbeterende gezichtsbehandeling?

Het doel van een huidverbeterende gezichtsbehandeling is om uw huid gezonder te laten
functioneren, waardoor deze in een betere conditie verkeert.
Deze gezichtsbehandelingen zijn gericht op het aanpakken van huidproblemen zoals: acne, rimpels, roodheid, droogheid en over pigmentatie verminderen.  De probleemhuid krijgt een echte 'work out', terwijl een huidverzorging meer ontspanning is. 

Daarom heeft Carpe Wellness als doel om ook de huidverbeterende gezichtsbehandelingen te combineren met ontspanning, omdat vele huidproblemen veroorzaakt en verergert worden door stress.


Tijdens en na de behandeling ontvangt u de nodige nazorg en adviezen in het gebruik van de juiste thuisproducten om uw huid thuis actief te blijven behandelen om het huidprobleem aan te pakken, want 70% van de huidverbetering wordt mogelijk gemaakt door de juiste thuisproducten te gebruiken.
Relax_Emotion_Kurland.jpg
Welke behandeling het meest geschikt is voor u en uw huid is afhankelijk van meerdere factoren, denk aan uw wensen, leefstijl en natuurlijk de behoeften van uw huid.
Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut, in samenspraak met u, beslissen welke behandeling het beste overeenkomt met uw hulpvraag en worden de mogelijkheden uitgebreid met u besproken.