WILT U DE BESTE VERZORGING VOOR UW HUID?

HEEFT U EEN HUIDPROBLEEM DAT U WIL VERBETEREN - VERMINDEREN?

OF WILT U HUIDVEROUDERING TEGENGAAN?

delice-visage (1).jpg

De producten waarmee  we werken.

HUIDVERBETERINGEN

Heeft u een huidprobleem  en is uw huid toe aan huidverbetering?

Onze huidverbeterende behandelingen kunnen uw huid net die extra oppepper of extra kracht geven.

Voor iedere huid, zowel een mannen- als vrouwenhuid, uw huid is immers uw visitekaartje, daarom is het van belang om de benodigde aandacht te besteden aan de huid.

 

Acné - couperose - rosacea - huidveroudering -  eerste rimpels

De huidverzorgingslijnen die we gebruiken pakken alle huidproblemen aan die nog geen sterke antiverouderingscomponent nodig hebben.

Een gezichtsbehandeling volgens huidconditie omvat:
gezichts-, hals- en decolletébehandeling, huidanalyse, reiniging, peeling, ampul met werkzame stoffen, intensieve oog- en lipverzorging, individuele gezichtspakking en massage. 

Controle - Pure lijn / Een fris gevoel van zuiverheid.

Een vette huid heeft de neiging tot glimmen en ziet er daardoor vaak onverzorgd uit en verstoort het zelfvertrouwen. Hierdoor grijpen velen naar uitdrogende producten die de huid een matte look geven of naar agressieve mechanische peelings die het probleem op langere termijn verergeren.

Wanneer heb je een onzuivere huid? Een onzuivere huid valt meestal direct op. Je huid ziet er dan bijvoorbeeld hobbelig uit van structuur en is oneffen van kleur. Er kan sprake zijn van ontsierende puistjes, verstopte poriën, schilfering, roodheid, ingegroeide haartjes, pigmentvlekken of mee-eters. Factoren zoals hormoonschommelingen, stress, weinig slaap, slechte voeding, alcohol en roken kunnen zeker een oorzaak zijn. Aan een onzuivere huid kun je gelukkig veel doen!

  • regelt de talgproductie en de huidflora

  • bestrijdt puistjes en rimpels (balancerend, verzorgend en verstevigd de huid) 

Soft - Zachte lijn / Anti-Stress en kalmerend

Soft Line is de eerste stap om de gevoelige, allergische en geïrriteerde huid te helpen verlichting en stabiliteit te krijgen.

Stress, felle zon, kou, luchtverontreiniging, schoonmaakmiddelen of zelfs bepaalde (verzorgings)producten zijn factoren die hier invloed op hebben. De voedende verzorging verlengt het gevoel van welzijn en minimaliseert huidontstekingen.

 

Een gevoelige huid herken je meteen. Dit huidtype reageert snel op veranderingen. De huid reageert met jeuk, rode vlekjes, een branderig gevoel of schilfers. De gevoelige huid is bijna altijd droog, maar komt ook voor bij andere huidtypen. Met een goede verzorging en vooral een juiste behandeling, kan ik jouw gevoelige huid kalmeren en herstellen.

  • voor geïrriteerde en ontstoken huid

  • voor gevoelige, couperose en rosacea

  • voor gevoelige huid die snel reageert op invloeden van buitenaf zoals weer en wind 

Hydro - lijn / Meer hydratatie en frissere uitstraling

Last van een trekkerige huid? Grote kans dat je last hebt van een zeer droge huid. De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Als je huid aangetast wordt, kan deze uitdrogen. Het is belangrijk jouw huid goed te verzorgen en te beschermen, om een zeer droge huid te voorkomen.

Een droge huid kenmerkt zich door schilfering, jeuk, rode plekken en kloven die door de droogte ontstaan. De huid kan zichtbare lijntjes vertonen en ongelijkmatig aanvoelen. Een zeer droge huid heeft een ernstig tekort aan vocht en vet.

Een goed gehydrateerde huid voorkomt droogte-rimpels en behoudt langer haar elasticiteit, waardoor de huid weer stralend en soepel wordt. UV-straling is de belangrijkste oorzaak van uitputting van collageen, waardoor de huid elasticiteit verliest.

  • Collageen - hydrateert en behoudt de huidskleur

  • voor rijpere en gevoelige huid

  • Hydrateren met hyaluron-zuur of met exotisch fruit 

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.