HOLISTISCHE BEAUTY 
Behandelingen

- Herstel en verstevig de huid volgens ons fysiologische behandelconcept -
CFC_Herbst_1920x1920.jpg
Welkom bij uw huidspecialist!  Samen met u bewandelen we het pad naar een gezondere en jongere teint.

U wilt graag een pijnloze en fraai uitziende huid, dat kan met ons fysiologische behandelconcept. Wij bieden u speciale huidverzorging voor specifieke problemen en voor een duurzame verzorging.

Bij Carpe Wellness hebben we oplossingen voor zowel de jonge probleemhuid als de rijpere en tevens atrofische huid. Deze huidverzorging zorgt voor een gezond huidmilieu en zo vindt uw huid haar balans weer terug.


Medische cosmetica die werkt en huidproblemen diepgaand oplost, in plaats van ze te verbergen of symptomen te behandelen.
Chris-Farrell-Cosmetics-.jpg
Onze holistische behandelingen op maat

Fase 1
Beauty Detox : Zuiveren en herstellen

Fase 2
Stabilisatie : Opbouwen en vitaliseren

Fase 3:
Regeneratie : Verstevigen en liftend

 
Fase 1

BEAUTY DETOX - Zuiveren en herstellen
In deze 1ste fase gaan we back to basics.  We starten altijd met een Detoxbehandeling.
Deze behandeling staat in het teken van de zuivering van de huid. De huid zal eerst moeten wennen aan de hoogwaardige producten en werkstoffen zodat er een perfecte behandeling op maat ontstaat. U kunt erop vertrouwen dat we dat gene doen wat het beste is voor uw huid op dit moment.
Op naar een zuivere en pure huid.


Reiniging   |  30 min - 35,00 euro

Deze 'korte' behandeling is geschikt voor iedere huidtype, maar vooral voor de jongere huid. Doordat deze behandeling van korte duur is focust deze behandeling zich puur op de reiniging van de huid.

De behandeling start met een intake, reiniging, dieptereiniging (met stoom) , masker en nabehandeling.
 
acne foto charismon-krem-elott.jpg
ACNE behandeling  |   45 min - 50,00 euro

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem en kan zich in verschillende gradaties voordoen en ook dat zal per persoon weer heel anders zijn. Tijdens het intakegesprek gaan we vooral kijken naar de ernst en gradatie van de Acne.

Deze herstellende behandeling is geschikt voor de onzuivere, vette en acné huid. 

Remt de productie van acne bacteriën. Is talg regulerend, matterend en vermindert ontstekingen. Verzacht, kalmeert en zuivert. Verfijnt poriën en maakt de huid glad en fris.

De behandeling start met een intake, intensieve diepere reiniging met een fruitzuurpeeling voor een onzuivere/acne huid, dieptereiniging (met stoom) , masker en nabehandeling.
 
Maske_Kurland Rugener.jpg