top of page
holistic beauty.jfif

Heb je last van mee-eters, ontstekingen, een onzuivere huid? Dan zijn de Cleansing Facials voor jou een uitkomst. Tijdens de behandeling maak ik je huid helemaal schoon en fris. Zo zie je direct verbetering in de conditie van je huid.

Elke huid heeft baat bij regelmatige gezichtsreiniging. Dit het liefst tweemaal per dag en dat met reinigingsproduct dat afgestemd is op de conditie van je huid. Hierdoor worden afvalstoffen verwijderd en kunnen je poriën niet gaan verstoppen. En zo voorkom je effectief talgbultjes, mee-eters, puistjes, grove poriën of zelfs littekens.

Een extra voordeel is dat je huid na een Cleansing Facial veel beter de actieve werkstoffen uit serums en crèmes op kan nemen. Dit zorgt voor verdere huidverbetering als je thuis met onze producten aan de slag gaat.

 

Cleansing Facials 

Effectief de huid van je gezicht reinigen 
Refresh

Reinigende gezichtsbehandeling duur 30 min - €45,00


Dit is een eenvoudige reinigende gezichtsbehandeling. Uw huid wordt gereinigd en verfrist. Een intensieve verzorging op basis van uw huidtype en huidconditie volgt. De refresh gezichtsbehandeling zal worden afgesloten met een heerlijke dag- of nachtverzorging waardoor uw huid weer stralend en fris aanvoelt.

Wilt u de behandeling uitbreiden met een verzorgend masker afgestemd op uw huid dan kunt u kiezen voor de 'Comfort reiniging' van 45 minuten.
gezicht reinigen.jpg
Comfort reiniging

Reinigende gezichtsbehandeling Comfort duur 45 min - €50,00


Deze Comfort reiniging is een intensieve verzorging voor uw huid. Naast een peeling en dieptereiniging geniet u tijdens deze gelaatsbehandeling ook van een detox masker afgestemd op uw huid en een schouder-, nekmassage. Tot slot sluiten we de behandeling af met een complete dagverzorging.

Voordelen effectieve gezichtsreiniging 

Een schone en stralende huid
Minder puistjes, minder mee-eters en minder talgbultjes
Voorkomen van grove poriën en littekens
Een gezonde uitstraling van de huid 
bottom of page