gezicht kurland face-and-head.jpg
START VANDAAG MET EEN NIEUW SCHOONHEIDSRITUEEL
-
Ontdek de schoonheid van natuurlijke en holistische huidverzorging -

GENIET VAN ONZE GEZICHTSBEHANDELINGEN

Gezichtsbehandelingen zijn om meerdere redenen goed voor je. Doordat ze gecombineerd worden met een gezichtsmassage, verbetert je bloedcirculatie en stimuleer je de celvernieuwing waardoor ze stuk voor stuk een ware ontspanningsbeleving zijn. Een geurreis laat u de juiste koers bepalen en de hoge concentratie werkstoffen van de producten zorgen voor direct resultaat. 

De behandelingen werken niet alleen ontspannend, maar zorgen ook voor huidverjonging (anti-aging) of huidverbetering.
Huidverzorging is belangrijk voor een mooie en stralende huid. Dagelijks wordt de huid blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf.
Door de huid goed te blijven verzorgen zal de huid in optimale conditie blijven. Elke huid is anders en een standaard bestaat dan ook niet. Elke behandeling wordt afgestemd op de huidige conditie van uw huid op dat moment. 
Elke behandeling begint met de juiste voorbereiding

De eerste stap naar een mooie en stralende huid is een goed advies. Eén dat optimaal afgestemd is op je huid, je levensstijl, je wensen, eisen en budget natuurlijk.
Bij Carpe Wellness starten we elke behandeling dan ook met een huidanalyse.


Bij al onze gezichtsbehandelingen (uitgezonderd de 30 min en 45 min behandelingen) is epileren van de wenkbrauwen inbegrepen.

 
gezicht reinigen.jpg
Als je overal goed wordt ontvangen en je jezelf op je gemak wilt voelen, moet je jezelf van tijd tot tijd trakteren op een gezichtsverzorging.

Bij Carpe Wellness is er de perfecte gelegenheid om dit te doen door één van onze ontspannende gezichtsverzorgings-behandelingen te boeken, of de gewenste huidverbetering als het nu gaat om rimpels, acné, pigmentvlekjes, grove poriën, een vale teint, eczeemplekjes of littekens..
Een goed verzorgd uiterlijk straalt gezondheid en vitaliteit uit !