holistic beauty.jfif

Holistische en fysiologische stappenplan

Ons lichaam bestaat uit fysieke en energetische lagen die in gezonde staat perfect in verbinding staan met elkaar. Maar door een overvloed aan informatie, luchtvervuiling en vastgeroeste patronen in ons dagelijkse leven, kan je natuurlijke energiehuishouding uit balans raken. Dit wordt uiteindelijk zichtbaar op het grootste orgaan van ons lichaam: de huid.

detox.jpg

STAP 1
ZUIVERINGSFASE
herstellen

In deze eerste fase 'de Beauty detox' betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf. Een eerste stap naar meer vitaliteit en een stralende huid begint bij het opruimen van afvalstoffen.
De krachtige ingrediënten uit de Zuiveringsfase lijn zorgen ervoor dat je huid zich optimaal kan zuiveren en herstellen. 

De ontgifting creëert ruimte voor de huid om te herstellen en te ademen.
classic serum.jpg

STAP 2
STABILISATIEFASE
vitaliseren

Na het ontgiften begint de tweede fase: Stabilisatie. Vocht, voeding en enrgie zijn de sleutel voor een mooie, stralende huid, waardoor deze snel weer in balans blijft en blijft. 
Dit betekent dat je huid een stevige en egale uitstraling krijgt door middel van de juiste bouwstoffen.

De voedende werking van de Rebalance-producten geven ondersteuning aan het zelfhelend vermogen van de huid.

Na deze fase behoort een doffe, uitgebluste huid tot het verleden. 
anti aging.jpg

STAP 3
REGENERATIEFASE
verstevigen

De regenreratiefase is gericht op het verstevigen van je huid.  Een rijke formule met een hoge concentratie natuurlijke werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige planten-extracten die ervoor zorgen dat je huid er fris, glad en stevig uitziet. 
De huid profiteert optimaal van de krachtige werking van de anti-aging producten.

Dit betekent een natuurlijk verstevigend effect en een natural glow.