U wilt het beste voor uw huid? 

Voor iedere huid, zowel een mannen- als vrouwenhuid, hebben we een behandeling op maat die wordt aangepast aan de behoefte van de huid. Een regelmatige onderhoudende gelaatsverzorging biedt meerdere voordelen:

.  uw huidconditie blijft goed    .  uw huid blijft frisser en egaler    .  uw make-up zal langer houden en egaler zijn

PURE ONTSPANNING EN RUST
Maak kennis met Annemarie Börlind, het merk voor de natuurbewuste klant. Deze complete huidverzorgingslijn biedt hoogwaardige, pure en huidvriendelijke huidverzorging voor elke leeftijd en ieder huidtype met oliën, hydrolaten en crèmes. Eén van de favorieten is de 90 min durende regeneratie behandeling. De combinatie van marine algenextract, hyaluronzuur en macadamia notenolie, een esalen- en drukpuntmassage, vermindert afbraak van het collageen en verbetert het vochtgehalte van de huid. Lijntjes en rimpels verminderen en de elasticiteit is verbeterd.
DR. SPILLER 'ALPENRAUSCH'

De ingrediënten in de Alpenrausch-producten zijn voor 95% biologisch en bevatten minimaal 25% of meer aan biologisch geteelde werkstoffen. De producten zijn allemaal vrij van siliconen of synthetische (geur)stoffen. De naam Alpenrausch is niet zomaar gekozen. Het bijzondere van de lijn is het feit dat alle biogeteelde ingrediënten uit de Alpen afkomstig zijn, net zoals het zuivere mineraalrijke Alpenwater. Al deze geconcentreerde natuurkrachten uit de bergen en dalen van de Beierse Alpen helpen de huid er stralend uit te zien!veroudering.

EEN PITSTOP VOOR UW WELZIJN (man)

De perfecte combinatie voor een sterke huid: Manage Your Skin® werd speciaal intern ontwikkeld in het Dr. Spiller-lab. Plantaardige actieve ingrediënten en hypermoderne fabricageprocessen zijn de kenmerken van kwaliteit "Made in Germany" voor een zichtbaar, diepgaand effect en uitstekende verdraagbaarheid. Of het nu gaat om stress of een gebrek aan slaap, de mannenhuid kan nu de energie terugkrijgen die ze elke dag verbruikt.

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.