EXOTISCHE MASSAGES

Trakteer uzelf op exotische massages waarmee u massagetechnieken, aroma's en gevoelens van over de hele wereld kunt  ervaren. Of het nu gaat om hotstone-massages uit Hawaï, India of Ayurvedische massages of andere ongewone massages zoals een geluidsmassage. 

HOTSTONE &
ONTSPANNINGSMASSAGE
 50 min - 62,50  euro

Houd je van warmte?  Dan smelt je weg met deze hotstone massage. Een plezier van de extra klasse  voor jou en je lichaam! Bereid u voor op een uiterst  comfortabel gevoel van welzijn .

 

De hotstone massage is een fascinerende combinatie van handmassage, energie-behandeling en rustgevende hete basaltstenen.- De massagetechnieken kunnen slagen en rekoefeningen zijn, zacht en diep, kalm en bewegend. Op deze manier dringt de warmte door in de diepere delen van het lichaam en stimuleert het de bloed-lymfecirculatie, stimuleert de doorbloeding, maakt de spieren diep los en activeert de zelf herstellende krachten van het organisme.

HOTSTONE &
ENERGIE MASSAGE
 75 min - 72,50  euro

Deze holistische steenmassage is een fascinerende combinatie van een ontspannende massage met warme basaltstenen en een nieuwe energie-balans. Hiervoor worden  lichaam en geest opgeladen en gecentreerd met aandacht voor meer vitaliteit en energie .

Zachte handen en hete basaltstenen masseren de spieren  in harmonieuze bewegingen op de huid en ontspannen spanningen, vooral op de rug en benen, terwijl het lichaam herstelt en droomt.

 

Ervaar onze nieuwe hotstone-massage met een geurig lichaamskompres en een verkwikkende gezichtsmassage.

AYURVEDA
 35 min - 39,50  euro
 60 min - 59,50  euro

De India massage is een zacht energetische massage (maakt deel uit van de Ayurveda) die bijdraagt aan de totale ontspanning van lichaam en geest. De massage werkt op de spieren en het energiesysteem en brengt het lichaam in balans. Eventuele blokkades worden opgeheven zodat de energie weer door het lichaam kan stromen.

Tijdens de India massage van 35 minuten worden uw onderrug en lange rugspieren met verwarmde kruidenolie zacht gemasseerd, daarna handen en voeten. Vervolgens worden beide zijden van de achterkant over de gehele lengte van uw lichaam met zachte strijkingen en subtiele knedingen gemasseerd; van schouder tot en met de voet en weer terug.

Bij de India van 60 minuten draait u na de lange strijkingen van de achterzijde op uw rug waarna uw benen voorzichtig worden gerekt en losgeschud. Vervolgens worden de voeten en tenen los gemasseerd. De ontspannen benen worden nu door middel van de lange strijkingen met olie en subtiele knedingen losgemaakt. Als beide benen zo weldadig ontspannen op de behandeltafel rusten worden uw hoofd, nek, hals en decolleté rustig gemasseerd.

TIBETAANSE
KLANKSCHAAL MASSAGE
BASIS - rugzijde
 +/- 40 min - 35,00  euro
BASIS PLUS - gehele achterzijde
 +/- 65 min - 50,00  euro
BASIS EXTRA PLUS - volledig lichaam
 +/- 90 min - 65,00  euro

KLANKBELEVING

Ervaar je last van onverklaarbare lichamelijke ongemakken zoals bijvoorbeeld slechte stoelgang, slechte nachtrust, pijntje hier en daar of ben jij op zoek om je vitaliteit te verbeteren?

Een klankschaalmassage is een bijzondere vorm van masseren die daar uitstekend geschikt is voor. Door de klanken komt het denken tot een diepe rust en doordat de klankschalen op je lichaam staan kan de trilling van de klankschaal de spieren diep ontspannen, wordt in het lichaam de doorstroming van de energiebanen en de doorbloeding gestimuleerd en de darm geprikkeld om binnen een aantal uren te ontlasten.

De verschillende tonen en geluiden klinken niet alleen door de kamer, maar je kunt ze overal in je lichaam voelen .

Een klankschaalmassage nodigt het lichaam onder andere uit tot: 

Ontspanning
- Betere balans tussen lichaam en geest
- Meer energie
- Verbeterde nachtrust
- Loslaten van blokkades en spanningen
- Verbeterde concentratie
  

Luister naar jezelf, hoor de weerkaatsing van de geluiden en de trillingen die door je lichaam stromen.

Voor wie (mogelijk) NIET?

Hoewel het gebruik van klankschalen over het algemeen niet schadelijk kan zijn, is het in sommige gevallen toch af te raden een klankschaalsessie te ondergaan. Dit is het geval bij trombose, een pacemaker, epilepsie, psychoses, hoge bloeddruk , spataders en bij zwangerschap. (geen klankmassage in de eerste 3 maanden van een zwangerschap)

De trillingen door de klankschalen veroorzaakt zijn intens en voor een gezond mens geen enkel probleem. Metaal verwerkt in een pacemaker of ICD, kan gaan meetrillen en schade veroorzaken. Dit geldt ook voor metaal gebruikt voor herstel of versteviging van botbreuken.

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.