Detox Lichaam Therapieën

Thalasso kruiden en algen

Een lichaamsverzorgingsprocedure voor het gladstrijken van de opperhuid op basis van witte klei, algen, klimop en kastanje. Enzymen en Atlantisch zeezout maken het lichaam glad en laten het zijdezacht aanvoelen.

De genezende eigenschappen van algen die het metabolisme activeren zijn al eeuwen bekend: algenbehandelingen draineren het lichaam, werken de lymfestase tegen, stimuleren de natuurlijke reiniging van het lichaam. Deze behandeling helpt, naast alle bovengenoemde voordelen, het bindweefsel te versterken en draagt ook bij aan de regeneratie en ontspanning van het lichaam.

De warme algenpakking wordt over de lichaamsdelen die je wil verzorgen aangebracht (rug, billen, benen, buik of armen). - Vervolgens wordt uw lichaam toegedekt met een warmte infrarrood deken en kan de pakking onder invloed van de aangename warmte haar werk doen.- Daarna worden gekozen lichaamsdelen intensief gemasseerd.

Zichtbare verbetering van het uiterlijk van de huid en problemen met cellulitis. Probeer de revitaliserende en verjongende effecten van zeewier!

volledig lichaam 60 min I € 65,-

algenpakking rug 45 min I € 45,-

algenpakking benen 45 min I € 45,-

Crio Ghamati benen

Behandeling om zware benen met vochtophoping en zwakke bloedvaten te verlichten. (verkoelende behandeling)

Deze behandeling combineert massagetechnieken met de Crio-ice gel om de bloedcirculatie te verbeteren, drijven overmatig vocht af en verkoelen de benen. De Crio Gamathi behandeling is een heerlijke behandeling voor iedereen die veel staat en loopt, en is ook zeer geschikt voor degenen die last hebben van een verminderde bloedcirculatie of oedeem in de benen. Een buitengewoon effectieve behandeling die zwellingen vermindert en zware, pijnlijke benen met zichtbare haarvaten verlicht.

 

Het maakt de benen slank, brengt ze in vorm en zorgt voor een onmiddellijk en blijvend gevoel van frisheid, lichtheid en welzijn. Versterkt de bloedvatwand en ondersteunt de lymfe om vocht af te voeren.

(scrub - stevige massage - algenpakking - drainerende crème)

 

Hoofdingrediënten: Honingklaver (Melilotus), ananas, Muizedoorn, cafeïne en essentiële oliën van pepermunt, Immortelle, cypres en paardenkastanje

60 min I € 58,-

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.