top of page

ENERGIEPUNT MASSAGE

 

aromatische oliemassage voor meer balans 

deep tissue aroma.jpg

Energiepuntmassage - wat is het?  

De energiepuntmassage is gebaseerd op Japanse helende stromingen en activeert verschillende energiepunten op het lichaam. De beoefenaar masseert de energiepunten met zachte slagen en acupressuur om blokkades en spanning op te heffen en de stroom van energie te stimuleren. Een reeks kruidenmassage-oliën, essentiële aromatische oliën en speciale geuren die het limbisch systeem aanspreken, bieden waardevolle ondersteuning.

Effect & voordelen van een energiepuntmassage.

 

Voor iedereen die zich moe, opgebrand en uitgeput voelt, kan de energiepuntmassage precies het tegenovergestelde doen. Het stimuleert de doorstroming van energie, maakt blokkades en spanningen los en heeft een balancerend, harmoniserend en immuunsysteem versterkend effect.

  • verlichting van chronische spanning en pijn

  • verbeterde stofwisseling in huid en spierweefsel

  • soepele spieren en een betere doorbloeding

  • verhoogde mobiliteit van de gewrichten

  • een betere houding

  • ontspanning van lichaam en geest

  • meer lichaamsbewustzijn

  • verbetering van de huid

  • kan bijdragen aan sneller herstel van sportblessures

hotstone.jpg

Wat kan je verwachten?

Tijdens de massage maken we langzame, krachtige en diepe bewegingen. Dit doen we met de vingers, duimen, (zachte) vuisten of de onderarm en elleboog. De massage begint vrij rustig en wordt langzaam opgebouwd naar meer druk. De stevige druk kun je direct en intens ervaren. Je zal merken tijdens de massage dat sommige plekken in het lichaam gevoeliger zijn of zelfs pijnlijk zijn waardoor je spieren aanspant. Na de massage zal je merken dat je lichaam soepeler aanvoelt en dat je meer ontspannen bent.

Om een ​​diepe ontspanning op gang te brengen, masseren we de voetzolen met pure natuurlijke essentiële oliën, die vervolgens langs de wervelkolom worden verdeeld en met sint-janskruidolie worden verwerkt. Het effect wordt vergroot door warme stenen, vooral op de rug en benen terwijl het lichaam herstelt. Je rugspieren kunnen volledig ontspannen. 

 

Ervaar onze nieuwe hotstone energiepunt massage met een geurig lichaamskompres en een verkwikkende gezichtsmassage.

45 min - 50 euro 

rug - nek - schouder massage

75 min - 70 euro 

achterzijde lichaam volledig

rug - nek - schouder - benen massage + gezichtsmassage

bottom of page