Carpe massage

Op maat Massage

Soms moet een massage zich richten op een bepaald spanningsveld. In overleg met uw massagetherapeut kan deze op maat gemaakte massage worden ontworpen om te ontspannen, te stimuleren - alles wat nodig is om de gezondheid en harmonie te herstellen, afhankelijk van onze aromatische natuurlijke oliën. Hierbij gebruiken we een infraroodlamp.

 

U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren :

 • rug/nek/schouders en hoofdhuid - vooral bij (stress of verkeerde houding) rug- en hoofdpijnklachten is dit aan te raden of

 • het gehele lichaam - (rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, voeten) of

 • het gehele lichaam + het gezicht

30 min I € 35,-

60 min I € 55,-

90 min I € 75,-

De-stressing

De traditionele kruiden in onze kruidenmix (zoals kamfer, gember en zwarte peper, hebben verwarmende eigenschappen die de doorbloeding in je huid stimuleren en de pijnprikkels verminderen

Andere kruiden zoals kruidnagel en kurkuma staan bekend om hun antiseptische en antibacteriële eigenschappen.

De olie heeft een gunstig effect op de gemoedstoestand en zorgt voor geestelijke veerkracht in sombere tijden. Ze helpt ook bij verlies aan vitaliteit en spierkracht. Bijzondere aandacht verdienen de gebieden met gevoelige gewrichten en spieren, zoals de voeten, knieën, heupen, ellebogen en handen, maar bijvoorbeeld ook de rug en nek.

De combinatie van lymfatische en Zweedse massagetechnieken helpt je om te ontspannen. Een behandeling die optimaal is voor mensen die lijden aan overmatige stress of volledige lichaamsspanning.

90 min I € 70,-

Stress Release Magnesium

De Stress Release Treatment is een unieke combinatie van het gebruik van het anti-stress mineraal magnesium en de klassieke massage waarbij uw nek-, schouders en rug worden gemasseerd, voetpakking met magnesium krijgt en een hoofd- en gezichtsmassage. Als afsluiting worden uw voeten ook nog kort gemasseerd. De opgebouwde spierspanning wordt verminderd en lichaam en geest komen in een diepe ontspanning. Bij de Stress Release Treatment komen health & wellness bij elkaar.

Magnesium vervult een hoofdrol in onze energiehuishouding en is de basis voor een goede gezondheid. Uit onderzoek is gebleken, dat 30 tot 50% van de mensen een magnesiumtekort heeft. Dit kan zich uiten in een gejaagd gevoel, spierspanning of zelfs spierkrampen, restless legs, vermoeidheidsklachten, hoofdpijn, slaapproblemen en nog veel meer.

90 min I € 70,-

45 min I € 45,- (zonder voetbad en gezicht- en hoofdmassage)

Aroma Therapie

Therapeutische etherische oliën en kruiden gewonnen uit planten en bloemen worden vakkundig gemengd en op de huid aangebracht door massage met stoom pads om de gezondheid, het emotionele welzijn te verbeteren en de balans in het lichaam te herstellen.

Aromatherapie is een natuurlijke behandeling met etherische oliën om de gezondheid en het welzijn van het individu te behouden en te verbeteren - het harmoniseren van lichaam en geest.

 

Voordelen:

 • Therapeutische etherische oliën vergroten de voordelen van een Zweedse massage

 • Gemengde etherische oliën creëren een krachtige synergie waarbij hun effecten nog groter zijn

 • Bevordert de circulatie en afvoer van gifstoffen

 • Versterkt het immuunsysteem

 • Vermindert stress, kalmeert het centrale zenuwstelsel

 • Verhoogt de flexibiliteit van gewrichten en spieren

 • Verhoogt energie en vitaliteit

 • Bevordert een gevoel van welzijn​

Een diep herstellende volledige lichaamsmassage met langere tijd doorgebracht op elk gebied, inclusief een mini hot & cold stone gezichtsbehandeling voor totale ontspanning. Perfect voor diegenen die last hebben van een hectische levensstijl en behoefte hebben aan een echte balans, ontspannen en opladen.

120 min I € 89,-

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

 • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.