top of page


ALLE BEHANDELINGEN 

Hieronder vind je een overzicht van al onze behandelingen

GUN JEZELF MEER 'ME-TIME' 

Geef wat extra energie, liefde en aandacht aan je lichaam en geest.

Kom onthaasten bij Carpe Wellness, investeer in jezelf & ervaar het nieuwe 'Slow Beauty'!

 

BEAUTY  TREATMENTS

OIP (9).jfif
R (9).jfif

Gezichtsbehandelingen

HUIDVERBETERING 

& ANTI-AGING 

Wilt U uw huid optimaal verbeteren of werken aan uw huidproblemen? Tijdens deze behandelingen gebruiken we een hoog percentage werkstoffen.

Lees meer
beautiful-spa-concept-witte-hibiscusbloem-en-handdoeken-op-zen-53588970.jpg

Gezichtsbehandelingen

HUIDVERZORGING 

Huidverzorgingsproducten gebaseerd op aromatherapiefytotherapie en de heilzame kracht van natuurlijke mineralen en planten

Lees meer
R (10).jfif

Lichaamsverzorgingen

WAXEN - ONTHAREN 

Bodywax voor vrouwen / jongeren en mannen.

Fibromyalgie-1-e1551987398509 (1).jpg

De kracht van magnesium

MAGNESIUM THERAPIE

Huidverzorgingsproducten gebaseerd op aromatherapiefytotherapie en de heilzame kracht van natuurlijke mineralen en planten

Lees meer

Natuurzuivere, biologische ingrediënten van zuiverste kwaliteit, voedt, herstelt en beschermt de huid. Onze diep doorwerkende huid-verzorgingsproducten zijn gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie en de heilzame kracht van natuurlijke mineralen en plantenDie werken samen om alle lagen van de huid te kalmeren, te beschermen en te versterken, en dat zonder beschadiging of verstoring van de natuurlijke processen in het lichaam of in de natuur!

OIP (48).jfif
OIP (26).jfif

HUIDVERVERBETERING & VERJONGING MET CHRIS FARRELL 

WANNEER KIES JE VOOR DEZE BEHANDELING?

  • Als jij op een natuurlijke manier jouw huidprobleem wilt aanpakken of jouw huidconditie wilt verbeteren.

  • Als jij direct resultaat wilt zien én voelen.

  • Als jij graag natuurlijke producten gebruikt met intensieve werkstoffen.

  • Als jij geen idee hebt welke producten jij kan gebruiken voor jouw huid en graag een persoonlijk productadvies wilt van een huidtherapeut.

LICHAAMSVERZORGINGEN 

WAXEN / ONTHAREN
Hoe vaker je het doet, hoe minder stug het haar terug komt. Het is geen permanente manier van ontharen, maar als je het scheermes definitief aan de kant legt, ben je binnen no-time weken achtereen vrij van ongewenste haargroei! LYCON is een zachte en verzorgende wax geformuleerd met bijenwas en verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren. Het kan best spannend zijn om je te laten ontharen, zeker voor de 1ste keer. Daarom streven we ernaar jou tijdens elke waxbehandeling een prettige ervaring te geven.

OIP (3).jfif

Huidverzorging die afgestemd is op een bepaalde huidconditie of huidprobleem
Met de huidverzorging van Chris Farrell bieden wij een effectief en resultaatgericht product voor diepgaande en blijvende huidverbetering. De producten zijn in de eerste plaats afgestemd op de huidtherapeutische praktijk. Maar een duurzame huidbehandeling gaat verder dan een behandeling in de praktijkstoel. Daarom biedt Carpe Wellness haar producten ook aan in verkoopverpakkingen voor thuisgebruik. Zo werken jij en ik samen aan de oplossing van een huidprobleem.

GELAATSVERZORGINGEN

Kies voor een diepgaande verandering voor je huidverzorgings-routine.

Je huid moet gezond zijn om voedingsstoffen te kunnen opnemen en om je binnenkant te beschermen. De huid is ons grootste orgaan en bestaat uit drie lagen die op verschillende manieren worden beïnvloed door verschillende ingrediënten. Onze diep doorwerkende huid-verzorgingsproducten zijn gebaseerd op fysiologosche, dermatologische en natuurlijke mineralen en pure biologische ingrediënten uit de plantenwereld. Die werken samen om alle lagen van de huid te kalmeren, te beschermen en te versterken, en dat zonder beschadiging of verstoring van de natuurlijke processen in het lichaam of in de natuur!

IMG_1041-1024x683.jpg
Himalaya-magnesium-banner300x250.jpg
IMG_1041-1024x683.jpg

MAGNESIUM BEHANDELINGEN / THERAPIE / INFRAROOD

De kracht van magnesium

Magnesium is opnmisbaar voor het welzijn van lichaam en geest. Het speelt een hoofdrol in meer dan 300 lichaamsprocessen en zorgt voor geestelijke rust en meer energie. Veel mensen hebben zonder het weten een magnesiumtekort. Omdat opname van magnesium via de huid heel effectief is, is de combinatie met wellness- of klachtbehandelingen ideaal. Wij zorgen er tijdens 'jouw moment' voor jezelf voor, dat je niet alleen ontspant en tot rust komt, maar ook ontstresst, hersteld en veel meer energie krijgt.

bottom of page