blad
AROMATISCHE OLIEMASSAGES

Een aromatherapeutische massage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van een basisolie waaraan 100% natuur zuivere etherische oliën worden toegevoegd. Deze vorm van massage heeft een diepere werking omdat die ook op je lichaam inwerkt. Om een speciaal op jouw afgestemde olie te kunnen maken, vindt er voor de behandeling een korte intake plaats, zodat je gemasseerd wordt met de olie die het beste bij je past.

Deze massage is geschikt voor mensen die klachten hebben zoals lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn/migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stressklachten en wanneer het je allemaal eventjes te veel is.

Ook wanneer je jezelf een extraatje gunt en gewoon even lekker wilt ontspannen is een aromatherapeutische massage erg rustgevend. Vooral in drukke tijden.

PUUR KRUIDIG

"REBORN WITH THE POWER OF NATURE"

Laat je heerlijk verwennen met de kracht en de geur van de natuur. 
Atlasceder, Zwitsere den, Eucalyptus, Rozemarijn … slechts een greep uit de geuren die je doen wegdromen naar de Alpen weiden en groene valleien. Een boost voor het metabolisme en een weldaad voor spieren en gewrichten.

PUUR FLEURIG

"LADIES FAVORITE ME-TIME"

De bloemenweelde van rozenblaadjes en lavendel brengen zowel body als mind in harmonie, je fleurt op! Just flowers and me….
Laat je onderdompelen in de relaxerende geur van puur lavendelextract, de romantiek van de roos.

PUUR FRUITIG

"TROPICAL / INSPIRATION"

De exotisch-tropische samenstelling van etherische oliën en parfumoliën - waaronder ananas, frangipani, limoen en kokos - maken deze oliesamenstelling bijzonder interessant voor de zomer. Daarbij komt de hoogwaardige verzorging, gebaseerd op een nobel mengsel van aloë vera, amandel, sesam, druivenpit en lijnzaadolie. Geur: fris, fruitig

Voor een droge, bleke en vermoeide huid gebruiken we "INSPIRATION". 

Essentiële oliën zoals rozemarijn, muskus, citroen en wortelzaden geven het mengsel zijn sensuele, scherpe, fruitige, licht houtachtige geur.

PUUR HOUT

WOOD - laat je ziel de vrije loop en ervaar pure natuur

Hout, aards, koel en fris, met de geur van groene bladeren en het gevoel van sappig mos onder de voeten - met de geur van het bos kun je onmiddellijk ontspannen. Het herinnert je van ervaringen uit de kindertijd en lange boswandelingen, klimmen op boomstammen en de geur van hars op de handen. Het heeft een positief effect op lichaam en geest.


Geschikt voor: spierpijn, kneuzingen, verrekkingen, reuma, vermoeidheid
Bevat: druivenpitolie. Etherische oliën: Zwitserse den, Siberische sparren, edele sparren en bergdennen


Effect: verbetert de bloedcirculatie, krampstillend, ontstekingsremmend, regenererend, ontspannend, antidepressivum, versterkt de weerstand en het zelfvertrouwen

PUUR BOS

FOREST - Haal diep adem en geniet

Kruidachtige groene en houtachtige aroma's combineren in deze massage- en verzorgende olie om een ​​kalmerende en ontspannings-bevorderende  geur-compositie te creëren . 

Geschikt voor: spier- en gewrichtspijn, kneuzingen, verrekkingen, reuma, vermoeidheid, acne, psoriasis, neurodermitis

Bevat: druivenpitolie en hennepolie. Etherische oliën: Virginia ceder, alpenden, jeneverbes en
edele spar

 

 

 

Effect: verkwikkend, krampstillend, huidregenererend, ontstekingsremmend, antiseptisch, kalmerend, immuunversterkend, nuttig bij slaapstoornissen

 25 min - 32,00  euro   Aromamassage gedeeltelijk lichaam / rug / nek / schouders 
 50 min - 55,00  euro   Aromamassage rug / achterzijde lichaam met warm kompres + voet en hoofdmassage
 75 min - 68,00  euro   Aromamassage hele lichaam (voor- en achterzijde )+ gezicht / hoofdmassage en warm kompres

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.