AROMATHERAPIE GEZICHTSBEHANDELINGEN

Een huidbeleving van 100% puur natuur. 

Dit houdt in dat alle producten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantenextracten bevatten.

Een hoog gehalte aan werkzame ingrediënten voor jouw huid. 100% puur, 100% zuiver!       

Lavendel-behandeling  

Een heerlijke behandeling die helpt bij het denktype dat te veel in het hoofd zit, snel overspannen is en moeilijk in slaap kan komen. Lavendel kalmeert de zenuwen, verzacht, is opbeurend en brengt de geest weer in balans. Door de mooie eigenschappen en zijn heerlijke geur werkt lavendel opmonterend, onderdrukt het depressieve gevoelens en herstelt lavendel de innerlijke harmonie. De mooie zuivere etherische olie die we gebruiken kom uit de Alpen.

De behandeling wordt gegeven op een zacht warm waterbed van 40 tot 45 graden. Liggend op uw rug, droomt U weg alsof U wordt gedragen door het water van de oceaan.

 

De behandeling bestaat uit: spa voetbad, anti stress gezichtsreiniging, warme lavendel-kompressen, lavendel-peeling, ontspannende Rozen penseelmassage met lavendel olie, stoombehandeling met lavendel aroma pads met kruiden, verwijderen onzuiverheden, epileren of harsen wenkbrauwen, massage van nek, schouders en decolleté met warme lavendelolie, lavendel-masker, dagverzorging 

O Indien gewenst - ontspannende rugmassage met Lavendel olie (+20 min - + 15 euro)

 

Helpt tegen stress, vermindert spierspanningen en wijst de weg naar innerlijke balans. Kortom deze verzorging leidt tot een onvergetelijke ervaring...

Eventueel te boeken met of zonder harsen en aan te vullen met andere losse modules

                                                                                  +/- 90 minuten             69,50 euro                     

Rozen-behandeling 

Rozenolie geeft psychische energie en schenkt rust aan mensen die overspannen of terneergeslagen zijn. Deze verfijnde  geurige behandeling met haar helende werking schept een vredige en harmonische sfeer. Rozenolie is opwekkend, harmoniserend en staat bekend om zijn helende en antibacteriële eigenschappen.

De behandeling wordt gegeven op een zacht warm waterbed van 40 tot 45 graden. Liggend op uw rug, droomt U weg alsof U wordt gedragen door het water van de oceaan.

De behandeling bestaat uit: spa voetbad, anti stress gezichtsreiniging, warme rozen-kompressen, rozen-peeling, ontspannende Rozen penseelmassage, stoombehandeling met rozen aroma pads met kruiden, verwijderen onzuiverheden, epileren of harsen wenkbrauwen, massage van nek, schouders en decolleté met warme rozenolie, rozen-masker, dagverzorging 

O Indien gewenst - ontspannende rugmassage met Rozenolie (+20 min - + 15 euro)

 

Laat je verrassen door deze heerlijke behandeling!

Eventueel te boeken met of zonder harsen en aan te vullen met andere losse modules

                                                                                  +/- 90 minuten             69,50 euro                     

CARPE WELLNESS

Lievevrouwestraat 87    4641 EM Ossendrecht (NL)

+31(0)6 275 39 229

info@carpe-wellness.nl

KvK nr. 67939120

BTW nr. NL002498355B60 

Openingstijden

Enkel op afspraak

FOTO'S PRAKTIJK

© 2019 All rights reserved. Carpe Wellness

Volg ons

  • Facebook Social Icon

Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.