top of page
Geistige-Transformation.jpg

Beauty gezichtsritueel 

ANTI-AGE

Ontdek ons beautyritueel van eeuwenoude gezichtsmassages en Ayurvedische huidverzorging.

 

Laat je onderdompelen in een wereld van zachte aanrakingen, heerlijke etherische geuren, inpirerende tonen van de klankschalen en de Koshi met daarbij de helende kracht en ondersteuning van Reiki energie en 'la Stone Therapy' . Ervaar een echte wellnessbeleving!

De focus ligt op ontspanning, rust en balans.

 
gezicht kurland face-and-head.jpg

Voorafgaand de behandeling ontdek jij welke dosha-type je bent. Ben je een Vata-type, creatief van geest? Ben je een Pitta-type, met een vurige persoonlijkheid? Of ben je Kapha-type, met een geaard en stabiele persoonlijkheid?

Waarom een gezichtsritueel?

Het gezichtsritueel is een relaxmoment, tijd om jezelf terug te vinden en dat heeft dan weer een positief effect op ons algemene welzijn. De gezichtsmassage brengt ontspanning terug in het gezicht, verhoogt ons zelfvertrouwen en ons gevoel van eigenwaarde. Met als resultaat een verbeterde gezondheid van de huid en een stralende huid.

Het beauty gezichtsritueel is goed voor elke leeftijd en huidtype.

 
Beemster-freepics2954.jpg

Wat ga je beleven bij dit gezichtsritueel?

Elke huid is uniek en ieder heeft andere verouderingsverschijnselen. Daarom start het beauty gezichtsritueel met een korte analyse van jouw gezicht.
Op basis daarvan kunnen we volgende gezichtsmassage techniek bij jou toepassen :

Lymfatische en spiermassagetechnieken, acupressuur en/of verwarmde Hymalaya zoutstempels.

 

Geniet van het complete gezichtsritueel

Je gezicht wordt diep gereinigd, gemasseerd en verzorgd door de hoogwaardige huidverzorging. Jouw gezicht, armen , handen en voeten worden tijdens de behandeling meegenomen, omdat ze in verbinding staan met belangrijke energiebanen in het lichaam. Hierdoor worden energetische blokkades ontladen. 

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De eerste resultaten zijn al direct voelbaar en zichtbaar. Je gezicht krijgt een natuurlijke facelift, ervaart huidverjonging en een frisse teint (glow). Je mag genieten van een stralende huid.

Door je gezicht routinematig te behandelen, merk je op lange termijn op dat je huid er beter en frisser gaat uitzien. 

 

Wat houdt het beauty gezichtsritueel in ?

Je start met een aromatherapie relaxing ritual - Geurende voeten bubbelbad met Himalaya Zout - Op maat gemaakte gezichtsritueel - Welkom ritueel: massage nek en schouders met een geurreis van aromatische oliën - Hoogwaardige Anti-Age huidverzorging - Dieptereiniging van de huid - De basisbehandeling bestaat uit een serum en dagcrème, AHA fruitzuur peeling met hoge concentratie hyaluronzuur en vitamine C serum - 1x anti-aging masker - Inclusief arm-, hand- en voetmassage - Ontspannende drukpuntmassage, hoofdhuid massage - Wellness Lomi Lomi massage arm, nek en schouder

 
Real-Jade-Roller-Anti-wrinkle-Massage-Big-Small-Dual-Roller-Facial-Slimming-Muscle-Relaxat

Effecten na de gezichtsmassage

Natuurlijke facelift - Vertraagt het verouderingseffect - Verbetert de beweging van het lymfesysteem - Vermindert zwellingen - Gladde en natuurlijke glow - Gezonde huidskleur - Verbeterde huidconditie - Ontspanning - Verminderd stress, hoofdspanning en spierkrampen - Hydrateert en voedt de huid - Gezichtscontouren worden merkbaar strakker - Diepe rimpels worden minder opvallend 

 
bottom of page