top of page
vallende waterdruppel.jpg
LICHAAM EN GEEST WEER IN BALANS
-
Ontdek de ontspannende en energetische behandelingen -
ENERGETISCHE HOOFD- EN LICHAAMSBEHANDELINGEN
De holistisch energetische massage is een complete lichaamsmassage, gericht op geestelijke en lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën. Een holistische massage werkt door op het hele lichaam.
In de hectiek van alledag is het belangrijk opm tijd voor jezelf in te plannen. De tijd die je hiervoor neemt is meestal beperkt en vaak draait je hoofd dan nog overuren en lukt het niet altijd om te ontspannen.

Met een energetische lichaamsbehandeling kom je moeiteloos weer helemaal bij jezelf en zijn er op gericht om jouw lichaam en geest weer in balans te krijgen!
Voor wie is een energetische behandeling geschikt?

De energetische massage is vooral bedoeld om je energie weer te voelen en deze te laten stromen. Ik maak hierbij gebruik van zachte, lange strijkingen met de handen en de vingertoppen. Door middel van deze bewegingen wordt energie overgebracht. Het masseren ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust.

Zo'n ontspannende behandeling is voor iedereen die ontspanning zoekt geschikt, maar door de zachte manier van behandelen zijn deze ook zeer geschikt voor mensen met specifieke klachten zoals:
Relax_Emotion_Kurland.jpg
  • Fysieke klachten zoals (chronische) gewrichts-, hoofd- of buikpijn, reuma, rugklachten, maag-darmklachten, verminderde weerstand, slaapproblemen, vermoeidheid
  • Mentale of psychische klachten zoals concentratieproblemen, (faal)angsten
  • Emotionele klachten zoals stress, burn-out, depressie en neerslachtigheid
  • Ook bij een opgejaagd of onbestemd gevoel en als je niet tot rust kunt komen. 
De energetische hoofdmassage zorgt ervoor dat je lichaam zich op een natuurlijke manier van stress bevrijdt. Het richt zich op het losmaken van de blokkades in de spieren en stromingen als de lymfestroom, de bloedsomloop en de ademhaling. Dat doen we door middel van het masseren en in beweging zetten van het hoofd. Het werkt ontspannend en maakt je hoofd leeg.
De Chinese voetmassage is een ruim 4000 jaar oude massagetechniek die ervoor zorgt dat je lichaam vitaal, jong en gezond blijft. Het helpt klachten te voorkomen en/of te verminderen. Tijdens de massage worden reflexpunten en meridianen op de voeten en onderbenen behandelt. Door het uitgebreid masseren van de voeten en onderbenen wordt de doorbloeding van de lymfe geactiveerd. Zo wordt het lichaam gestimuleerd afvalstoffen af te voeren en genezing te bevorderen. Daardoor ontspant het lichaam en kom je weer in balans.
bottom of page